sprawdź czy amor do belki jest mocno dokręcony, może też być luz na górnym łożysku
   sprawdź czy amor do belki jest mocno dokręcony, może też być luz na górnym łożysku[mk4]"stukanie" po wymianie sprężyn na sportowe
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
[mk4]"stukanie" po wymianie sprężyn na sportowe
mlodyTDI,  odboje są piankowe to w jaki sposób mają się tłuc   sprawdź czy amor do belki jest mocno dokręcony, może też być luz na górnym łożysku
   sprawdź czy amor do belki jest mocno dokręcony, może też być luz na górnym łożysku

sprawdź czy amor do belki jest mocno dokręcony, może też być luz na górnym łożysku- mlodyTDI
- Mały gagatek 
- Kontakt:
szczep, Odboje   Miałem na myśli łożysko a nie odboje
  Miałem na myśli łożysko a nie odboje   

Miałem dziś sprawdzić ale niedziela była wiec nie chciało mi się. W tygodniu kiedyś to ogarnę

Miałem dziś sprawdzić ale niedziela była wiec nie chciało mi się. W tygodniu kiedyś to ogarnę
Moja Bora TDI+
sprawdzić czy amor jest przykręcony można w ciągu 10 minut - u mnie coś się tłukło i tłukło, a przy wymianie sprężyn zauważyliśmy że prawie 2 obroty nakrętki na śrubie od amora były luźne