na początek proszę o nie usuwanie tego tematu, ponieważ przeszukałem dziś wszystkie tematy z tego działu i kilkadziesiąt z pozostałych działów i nie znalazłem odpowiedzi na moje pytanie.
a więc jakiś miesiąc temu posypała mi się skrzynia, a konkretnie 5 i wsteczny bieg, ściągnąłem ją i od razu zobaczyłem, że sprzęgło też jest rozsypane, skrzynia na sto procent nie była oryginalna od SB, podobnie jak sprzęgło, ponieważ z tego co się orientuję (choć nie jestem ekspertem) to w tym silniku powinno być sprzęgło 210mm, a u mnie i koło i sprzęgło ma 200mm...i tu przechodzę do pytania,
w związku z tym, że muszę wymienić wszystko, tzn kompletne sprzęgło i skrzynię to proszę o radę czego szukać skrzyni (z jakiego auta będzie pasowała, bo oznaczenia 4s czy 4t zbyt dużo mi nie mówią

Nie zależy mi na jakiś dłuższych biegach czy czymś w takim stylu, tylko na stosunkowo najprostszym i najtańszym rozwiązaniu.
Czy np jak znajdę skrzynię z SB to oczywiście chyba sprzęgło przydałoby się to większe (210mm) więc koło dwumasowe też muszę znaleźć??
jeżeli ktoś z was posiadałby dojście do owych części to jestem zainteresowany...