Mierzyłem stoperem z możliwą największą dokładnością i z tych trzech pomiarów wychodzi 8-8,5soverrange pisze:No ladnie idzie ale na kazdym jest 9s licznikowych
CIENKII, ładnie jedzie

Mierzyłem stoperem z możliwą największą dokładnością i z tych trzech pomiarów wychodzi 8-8,5soverrange pisze:No ladnie idzie ale na kazdym jest 9s licznikowych

no to napewno . . . jezeli silnik w dobrym stanie , kierownik tak samoGTI 139 napewno sie lepiej zbiera niz te 107 konne
VW POWERMierzyłem stoperem z możliwą największą dokładnością i z tych trzech pomiarów wychodzi 8-8,5s

nie ma żadnych danych na temat opon. licznik może sobie pokazywać co chce.JJacek pisze:Tym sposobem ja mogę zapodać filmik dla 1.8 16v:
http://www.youtube.com/watch?v=YMT_fdrSS0I
jak dla mnie ma 7 sekund

+ naprawde dobry kierownik wiedzial co ma i ile moze a podczas wyscigu ciągnąl do odcinki moze i z emocji ale i tak 150ps-ów nie miało najmniejszych szans dopiero przy 185 bo MKII odcinało na 5tce
 + naprawde dobry kierownik wiedzial co ma i ile moze a podczas wyscigu ciągnąl do odcinki moze i z emocji ale i tak 150ps-ów nie miało najmniejszych szans dopiero przy 185 bo MKII odcinało na 5tce  
 dlaczego manual jest gorszy ?dwa razy slabszy samochod z gorsza skrzynia moze kredzic taki sam czas??

a jak bd mozliwosc sprawdzenia na g-techu to uwierzysz w 9 sek w aucie 22 letnim ??  bez bajerów elektryki szyb poduszek czujników gowien gowieniek ktore waza zbedne kilogramy . .
   a jak bd mozliwosc sprawdzenia na g-techu to uwierzysz w 9 sek w aucie 22 letnim ??  bez bajerów elektryki szyb poduszek czujników gowien gowieniek ktore waza zbedne kilogramy . . 
 moje poprzednie MKII 1.3 ponizej 12 0-100 a fabryka daje ponad 16 , nawet głupi Maluch ktorego mialem mial 29sek do 100km/h i licznik nie oklamywał bo sprawdzalem z inym autem . .  a fabryka podaje 55 sek
 moje poprzednie MKII 1.3 ponizej 12 0-100 a fabryka daje ponad 16 , nawet głupi Maluch ktorego mialem mial 29sek do 100km/h i licznik nie oklamywał bo sprawdzalem z inym autem . .  a fabryka podaje 55 sek  
 a tak do tematu gdzie zdrowa PFka do zdrowej KRki no  i nie uwierze  jak nie zobaczę 8.0sek
  a tak do tematu gdzie zdrowa PFka do zdrowej KRki no  i nie uwierze  jak nie zobaczę 8.0sek  zro
 zro  biłem PLa od podstaw i kręcił8.5 9,0
 biłem PLa od podstaw i kręcił8.5 9,0Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości