GTI Edition by Zybi236
Moderator: G0 Karcio
- Mack.
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
GTI Edition by Zybi236
nie zakładaj tych głupich projektorów do czarnego golfa. będzie milionowy taki sam jak inne czarne
Re: GTI Edition by Zybi236
Mack III pisze:nie zakładaj tych głupich projektorów do czarnego golfa. będzie milionowy taki sam jak inne czarne
Zybi236 - projektory może głupie nie są , ale i mnie jakoś się nie widzą w Twoim Golfiarzu ... Taka tylko dygresja Tak czy inaczej uważam Twoje auto za jedno z najładniejszych w kraju. Daj znać jakie plany na ten rok
Pozdrawiam!
GTI Edition by Zybi236
Hehe no pewnie co bedziesz "szpecil" tak swojego pieknego golfa.. Projektory zalozymy u mnie;]
Moje Gti Edition http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=352259" onclick="window.open(this.href);return false;
- rysiektr
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
GTI Edition by Zybi236
ale jeśli nie projektory to co? To najlepsze lampy do mk3 wg mnie. I najlepiej świecą.
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=164952 mój były golf
Dzikun Performance - swapy silników VAG
adaptery do obrotomierza 1.8T VR5 VR6 R32 golf mk1 mk2
M 3.8.X, ME 7.X.X, MED 9.1 immo off, usuwanie sond, błędów DCT, dogrywanie LC, POPS & BANGS itd.
elektryka/wiązki do swapów wysyłkowo
Dzikun Performance - swapy silników VAG
adaptery do obrotomierza 1.8T VR5 VR6 R32 golf mk1 mk2
M 3.8.X, ME 7.X.X, MED 9.1 immo off, usuwanie sond, błędów DCT, dogrywanie LC, POPS & BANGS itd.
elektryka/wiązki do swapów wysyłkowo
- Mack.
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
GTI Edition by Zybi236
one są po prostu oklepane, schematycznie... czarny golf = od razu projektory.
- RafaelloW007
- Forum Master
GTI Edition by Zybi236
tylko w forumowych furach, w całej wawie tylko jednego golfa widziałem na projektorach Zybi236 ładuj helle i wklejaj fotyMack III pisze:one są po prostu oklepane, schematycznie... czarny golf = od razu projektory.
- niebieski91
- SHARIKOWIEC
- Kontakt:
GTI Edition by Zybi236
Zybutku powiem tak
może te projektory s,a oklepane w czarnych golfach ale ..................................
ale ........................ do Twojego będa pasić jak nic
i tyle
nie każdy projektor pasuje do gofera i nie każdy golfik do projektora
a Twojemu dodadzą uroku
może te projektory s,a oklepane w czarnych golfach ale ..................................
ale ........................ do Twojego będa pasić jak nic
i tyle
nie każdy projektor pasuje do gofera i nie każdy golfik do projektora
a Twojemu dodadzą uroku
GTI Edition by Zybi236
Zbysiu może jakiś UP-dejt łit foto, bo coś ostatnio ucichło w Twoim temacie...chyba, że to cisza przed burzą
PS: kiedy możemy się Ciebie spodziewać w DOL?
PS: kiedy możemy się Ciebie spodziewać w DOL?
GTI Edition by Zybi236
Projektorów póki co nie będzie... mój DOBRY KOLEGA, który sam wyszedł z propozycją zamiany na lampy, od ponad miesiąca nie odpisuje na wiadomości chociaż sam się umawiał na wymianę więc dla mnie sprawa jest jasna
Nie lubię jak robi się mnie w c h u ja Szkoda gadać
Nareszcie jazda po koleinach nie stresuje mnie nawet w najmniejszym stopniu dzięki osłonie
KrzychuGT, myślę, że może maj, może czerwiec, dokładnie nie wiem, bo plany ciągle ulegają zmianom
Nie lubię jak robi się mnie w c h u ja Szkoda gadać
Nareszcie jazda po koleinach nie stresuje mnie nawet w najmniejszym stopniu dzięki osłonie
KrzychuGT, myślę, że może maj, może czerwiec, dokładnie nie wiem, bo plany ciągle ulegają zmianom
Mój Ex GTI Edition- RH ZW2, MTS-Technik, Hella Black Magic, H1 Smoked. http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=180827
GTI Edition by Zybi236
no nie dziwię się...gościu ładnie w kulki poleciał...Zybi236 pisze:Nie lubię jak robi się mnie w c h u ja Szkoda gadać
jak będziesz miał możliwość to dawaj czerwiec to na Nyske się załapiesz...chociażby na jeden dzieńZybi236 pisze: myślę, że może maj, może czerwiec,
GTI Edition by Zybi236
Niedzielny spocik w Lęborku, było miło i sympatycznie
i powrót do GS całą bandą (photos by Kapi )
No i ten, no...
i powrót do GS całą bandą (photos by Kapi )
No i ten, no...
Mój Ex GTI Edition- RH ZW2, MTS-Technik, Hella Black Magic, H1 Smoked. http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=180827
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
GTI Edition by Zybi236
a autko Zybutka jak zwykle wypicowane pięknie się prezentuje, co do przejazdów na kilka aut, to chyba każdy to uwielbia powiem Ci że jeszcze że może i projektory świecą lepiej, ale u CIebie te h1+h1 wyglądają po prostu fenomenalnie! podkreślają ori linię gti wypieszczoną w każdym detalu
była: Czarna pomarańczka in Hawaii Style
jest: Audi 8G cabrio V6
www.vagradom.pl
"Nie umiera ten, kto trwa w pamięci żywych." [*]
jest: Audi 8G cabrio V6
www.vagradom.pl
"Nie umiera ten, kto trwa w pamięci żywych." [*]