Szybciutko uwinąłeś się z tym

Teraz musisz zrobić aktualizację w podpisie,bo ta fotka z klamką,to już przeszłość

Moderator: G0 Karcio

Jest idealnie i ani tu nizej, bardziej na srodku czy bardziej plasko by nie pasowalo. Na moje jest w sam raz
 Jest idealnie i ani tu nizej, bardziej na srodku czy bardziej plasko by nie pasowalo. Na moje jest w sam raz 

super klapa wyglada
 super klapa wyglada  ale tez ciutes nizej bym widzial ten znaczek
 ale tez ciutes nizej bym widzial ten znaczek   

Czekam na efekt końcowy środka no i kółka
 Czekam na efekt końcowy środka no i kółka  Konrad teraz ma brata bliźniaka
  Konrad teraz ma brata bliźniaka 

Także umieściłem go na oko wedle uznania i wg mnie jest ok. Foto też tego nie oddaje
  Także umieściłem go na oko wedle uznania i wg mnie jest ok. Foto też tego nie oddaje  

Zaraz ją stuningujeMichał_1977 pisze:Teraz musisz zrobić aktualizację w podpisie,bo ta fotka z klamką,to już przeszłość

bez przetłoczenia bo tak mi pasowało,teras robie taką następna klape i jest z przetłoczeniem wedle życzenia,jak tam z tą elektryką uporałeś się daj jakieś foto instalacji bo chciałbym to zobaczyć.Na zdjęciu poniżej zobacz sobie te wzmocnienie o którym ci mówiłem,a klapa jest OK,a i jeszcze jedno jak tam silniczek wycieraczki wszed bez problemulolo_golf pisze: wcześniej zrobił go tylko trzeci5 i to bez przetłoczki

z przetłoczeniem
 z przetłoczeniem

Tak. Zrobiłem to wszystko w innym miejscu i troche inaczej ale to przeciez nie ważne. Zaraz zrobię foto to wrzucę.trzeci5 pisze:jak tam z tą elektryką uporałeś się daj jakieś foto instalacji bo chciałbym to zobaczyć
Jedno ramie urżniętetrzeci5 pisze:jak tam silniczek wycieraczki
 Nie było innej opcji.
  Nie było innej opcji. 

jak dwa ,on robi tylko przerwe w obwodzie,może mi się uda załatwić taki KLM zobacze w robocie.lolo_golf pisze:dwa plusy na nim

No bo te właczniki biorą mase z budy a prąd z kabelka. A tu musi byc prąd i wychodzić też prądtrzeci5 pisze:jak dwa ,on robi tylko przerwe w obwodzie,może mi się uda załatwić taki KLM zobacze w robocie.lolo_golf pisze:dwa plusy na nim

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 17 gości