.
 .Moderator: G0 Karcio

.
 .
daniel1d pisze:Samochód totalna seria

autko piękne opisu nie trzeba bo każdy chyba wie co to za
 autko piękne opisu nie trzeba bo każdy chyba wie co to za   

sztuka
  sztuka   powodzenia
 powodzenia  

a pisać to narazie nie ma o czym, Rka jak Rka,
 a pisać to narazie nie ma o czym, Rka jak Rka,

ale z drugiej strony wiem jak ciezko kupic takie auto w budzie MK IV. Zawsze mozesz pomyslec nad wsadzeniem takiej skrzyni.
 ale z drugiej strony wiem jak ciezko kupic takie auto w budzie MK IV. Zawsze mozesz pomyslec nad wsadzeniem takiej skrzyni. Daniel czemu nie eSka ? Szczerze myślałem że będzie coś bardziej oryginalnego:)daniel1d pisze:Tak jakoś wyszłomikew_86 pisze:Ja mam pytanie, dlaczego zmieniłeś 500konnego kocura, który w niczym nie ustępował tej seryjnej Rce ?
Chciałem DSG,ale takiego trudno trafić w tej budzie.Raz w życiu widziałem mkIV R32 z DSG.Kiedyś myślałem żeby do tamtego golfa wsadzić,skrzynię można kupić na allegro ale potrzebny też jest komputer i tu już jest problem.PiSi pisze:Szkoda nie z DSGale z drugiej strony wiem jak ciezko kupic takie auto w budzie MK IV. Zawsze mozesz pomyslec nad wsadzeniem takiej skrzyni.
jedno.PiSi pisze:Bedzie single czy bi ?
Nie.PiSi pisze:Ps. Tak z ciekawosci nie rozwazales MK V DSG ?
Nie było żadnego wartego kupna egzemplarza no i do jazdy codziennej wolę R32 które po uturbieniu będzie palić w mieście 20l a nie jak eska z 40l.alpha pisze:Daniel czemu nie eSka ?

czekac na efekty
  czekac na efekty  bede śledził temacik powodznia
  bede śledził temacik powodznia  

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 19 gości