na zdjęciach wygląda zacnie, będziesz zakładał je jeszcze w tym roku czy na wiosnę dopiero?
Moderator: G0 Karcio

na pierwszej focie fajne lustro

bedą sie super pasiły
  bedą sie super pasiły   dzieki za Tranzakcje Szczep
  dzieki za Tranzakcje Szczep   pozdro
  pozdro Mam podobną wersję, też czarny, tyle, że w 5d i słabszy motor, poza tym chyba to samo
 Mam podobną wersję, też czarny, tyle, że w 5d i słabszy motor, poza tym chyba to samo  Na razie seria ale wiosną się biorę za niego, będą koła i gwint
 Na razie seria ale wiosną się biorę za niego, będą koła i gwint   Powiedz mi, znaczki sam malowałeś? Jak one są mocowane? Klej czy jakieś wciski? Mocno je trzeba było zmatowić przed malowaniem? Pomalowałeś je w mat czy połysk?
  Powiedz mi, znaczki sam malowałeś? Jak one są mocowane? Klej czy jakieś wciski? Mocno je trzeba było zmatowić przed malowaniem? Pomalowałeś je w mat czy połysk? 

. Gratki zakupu i czekamy na efekt koncowy jak leza te kappcie przy 9". Swoja droga szukam wlasnie 205/40/18 i ciezko to upolowac. Nie znasz moze kogos, kto by takie mial?
 . Gratki zakupu i czekamy na efekt koncowy jak leza te kappcie przy 9". Swoja droga szukam wlasnie 205/40/18 i ciezko to upolowac. Nie znasz moze kogos, kto by takie mial? 

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 16 gości