Autem nie jeździłem bo sypła się zwrotnica. Za dwa tygodnie napiszę co i jak. U mnie czuć drgania bez względu na okoliczności

Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP

Niestety wina jakiegoś magika, artysty, terrorystyslawek987 pisze:uuuu...to nie dobrze jak sypła sie zwrotnica, to czekamy dalej na informacje od Ciebie.pzdr
 Upierd... gwint na szpilce trzymającej zacisk, nagwintował gwint o wymiary większe, wkręcił jakiegoś śmiesznego bolca i tym sposobem osłabiając otwór w zwrotnicy rozerwał mocowanie. Jedna fota ku przestrodze:
   Upierd... gwint na szpilce trzymającej zacisk, nagwintował gwint o wymiary większe, wkręcił jakiegoś śmiesznego bolca i tym sposobem osłabiając otwór w zwrotnicy rozerwał mocowanie. Jedna fota ku przestrodze:

jeżeli interesują Ciebie jakiekolwiek małe przeróbki,to na pw lub gg, mogę Ci zdradzić jak sobie z tym poradziłem:)
 jeżeli interesują Ciebie jakiekolwiek małe przeróbki,to na pw lub gg, mogę Ci zdradzić jak sobie z tym poradziłem:) 

Zamach kupiłem na szrocie, kompletne sprzęgło sachs-a w sklepie u kumpla, a śrubki do zamachu i tarczy w ASO
  Zamach kupiłem na szrocie, kompletne sprzęgło sachs-a w sklepie u kumpla, a śrubki do zamachu i tarczy w ASO  

Już Ci mogę powiedzieć, że jest ogromna różnica w cenieslawek987 pisze:gdy zmienisz to koło zamachowe to daj znać czy drgania zniknęły i czy jest jakaś różnica między dwumasem, a zwykłym kołem.

. W cenie to napewno duza róznica
 . W cenie to napewno duza róznica  . Powiedz mi jeszcze kolego od jakiego modelu podeszło CI to koło jednomasowe? obojętnie jaki to TDI'k??? będe też sie zamierzać do wymiany koła,ale dopiero po zimie, dlatego narazie zbieram informacje
 . Powiedz mi jeszcze kolego od jakiego modelu podeszło CI to koło jednomasowe? obojętnie jaki to TDI'k??? będe też sie zamierzać do wymiany koła,ale dopiero po zimie, dlatego narazie zbieram informacje 

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 14 gości