VW Golf mk3 GL by vwosiu
Moderator: G0 Karcio
- vwosiu
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
VW Golf mk3 GL by vwosiu
[quote="mcsym"]obleci golfina... tylko szkoda, że te lampy z tyłu home made klejone na kropelce :D [/quote]
ha ty chcesz bym to napisał ze to jedyne takie hella ori from usa nie klejone jak wspomniałeś w promieniu całej polski ale nie napisze tego :D
ha ty chcesz bym to napisał ze to jedyne takie hella ori from usa nie klejone jak wspomniałeś w promieniu całej polski ale nie napisze tego :D
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
VW Golf mk3 GL by vwosiu
nie najgłupiej się dzieje, aczkolwiek poprzednik zrył mi banię totalnie... :P
VW Golf mk3 GL by vwosiu
POOREK, pamiętając tamtego (który na fotkach był w lepszym stanie niż faktycznie ) i tego nowego, to 1:0 dla nowego Auto jest dosłownie jak nowe, czuć jeszcze w nim zapach fabryki zresztą jak się zmieni to co vwosiu mówił i to co zataił to będzie dużo wyższy poziom niż w poprzedniku
Hmmm... ja tam podobieństw nie widzę... zupełnie inne lampy, inny kolor auta, inna felga, inne wnętrze... wymieniać dalej ?? jedno co, to oba są jasneRafaelloW007 pisze:prawie kopia tamtego tylko na innym kółku, szkoda, mogłeś stworzyć coś innego, a czemu nie zakładasz tematu?
jak dla mnie to masz włączone opcje "wyłącz BBCode" i "Wyłącz uśmieszki"Adrian1989 pisze:a tak male ot,.czemu nie dziala teraz pogrubianie i emoty? hehe
VW Golf mk3 GL by vwosiu
[b]vwosiu[/b], Zapodal bys temat o nowym nabytku. Jest na czym oko zawieścić naprawde.
- vwosiu
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
VW Golf mk3 GL by vwosiu
[quote="RaimeR"][b]vwosiu[/b], Zapodal bys temat o nowym nabytku. Jest na czym oko zawieścić naprawde. [/quote]
pomyślę nad tym z czasem, dzieki
pomyślę nad tym z czasem, dzieki
- Garyvw
- Forum Master
- Kontakt:
VW Golf mk3 GL by vwosiu
[quote="vwosiu"]Zapodal bys temat o nowym nabytku. Jest na czym oko zawieścić naprawde[/quote]
rowniez jestem tego zdania, widzialem na zywo w wilczych laskach i musze przyznac,ze robi golfina robote
rowniez jestem tego zdania, widzialem na zywo w wilczych laskach i musze przyznac,ze robi golfina robote
- witasbdg89
- Nowicjusz
VW Golf mk3 GL by vwosiu
mam pytanko gdzie idzie dfostac takie lampy czerone z czarnym do tylu i za ile
VW Golf mk3 GL by vwosiu
czerwone z czarnym to czasem na allegro wiszą, czasem na forum. z własnego doświadczenia mogę powiedzieć, że ceny kształtują się od 300 - 1150 PLN :)
- Boleczko21
- Mały gagatek
VW Golf mk3 GL by vwosiu
witam super autko chcialem zapytac gdzie mozna dostac takie felgi jak ty masz??
Re: VW Golf mk3 GL by vwosiu
vwosiu czytałem ostatnie posty....paru miało zaszczyt zobaczyć Twoje Nowe auto.
Ale inni też by chcieli...np Ja :P
Może chociaż jakąś fotke byś Tutaj wrzucił, co mogłbyś? ;>
Ale inni też by chcieli...np Ja :P
Może chociaż jakąś fotke byś Tutaj wrzucił, co mogłbyś? ;>
- vwosiu
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
VW Golf mk3 GL by vwosiu
[b]dziku89[/b], parę stron do tyłu podawałem link do zdjęć,
zdjęcia nie da się wrzucić bezpośrednio tutaj to dam link ponownie
http://img715.imageshack.us/img715/5618/img1986x.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://img683.imageshack.us/img683/5504/img1960r.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
zdjęcia nie da się wrzucić bezpośrednio tutaj to dam link ponownie
http://img715.imageshack.us/img715/5618/img1986x.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://img683.imageshack.us/img683/5504/img1960r.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
VW Golf mk3 GL by vwosiu
załóż temat na forum a nie.... będziesz sprzedawał te porsche skoro na nowy sezon jest nowa fela??
- vwosiu
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
VW Golf mk3 GL by vwosiu
[b][color=#330099]..:VoyteQ:..[/color][/b], ;) z tematem mnie się nie śpieszy...
prosiaczki może dożywocia u mnie nie mają, ale zostają na długo bardzo długo, z nowym kołem nie ma ciśnień, i nie musi być założone w 2011, są inne priorytety, a na prosiaki się już kolejka robi :)
prosiaczki może dożywocia u mnie nie mają, ale zostają na długo bardzo długo, z nowym kołem nie ma ciśnień, i nie musi być założone w 2011, są inne priorytety, a na prosiaki się już kolejka robi :)