to autko juz po wirusie? kurde przeoczylem cos
 to autko juz po wirusie? kurde przeoczylem cos  to jaka mocą dysponuje teraz po sofcie?
 to jaka mocą dysponuje teraz po sofcie? znalazlem wykres jak sie nie myle 164 konie i 353 nm

Moderator: G0 Karcio
 to autko juz po wirusie? kurde przeoczylem cos
 to autko juz po wirusie? kurde przeoczylem cos  to jaka mocą dysponuje teraz po sofcie?
 to jaka mocą dysponuje teraz po sofcie? 
tak jest tyle i wydaje mi się ze na tym turbo to jest wystarczająco (turbo jest GT17 z ASZ co tez bylo pisane), sadzy z tyłka nie ma strasznej tak że ja jestem zadowolony bo ja akurat za tym nie przepadam...arturkw pisze:hmm kurde sledzilem temat i wykresu nie widzialemto autko juz po wirusie? kurde przeoczylem cos
to jaka mocą dysponuje teraz po sofcie?
znalazlem wykres jak sie nie myle 164 konie i 353 nm

moje niedoczytanie:) ja myslałem ze to arl z krwi i kosci i wyszlo w serii tyle no ale turbo z asz nie pozwala na wiecej niestety z czasem jakas wieksza dmuchawka i bedziesz musial otwierane skrzydła zainstalowaćtak jest tyle i wydaje mi się ze na tym turbo to jest wystarczająco (turbo jest GT17 z ASZ co tez bylo pisane), sadzy z tyłka nie ma strasznej tak że ja jestem zadowolony bo ja akurat za tym nie przepadam...
 bedzie mozna fruwac
 bedzie mozna fruwac  zarty żartami ale mozesz podac jakies orientacyjne osiągi samochodu?
 zarty żartami ale mozesz podac jakies orientacyjne osiągi samochodu?
no slyszalem do mk3 tez na jakims patencie wchodzi.olozwirski pisze:Bez modow turbo z ARLa nie podchodzi do mkII,
dokładnie i wtedy klejace sie laczki i bedzie niezly pociskolozwirski pisze:ja tu bym widzial suszarke z BRD, po przerobieniu jednej zlaczki jest p&p. No i 200KM idzie zrobic.

Dla sprostowania napiszę jeszcze że wszystko działo się spontanicznie na trasie i nie były to sprinty ze startu tylko przeładowania z jazdy... gdzieś tak z dwoojki od 40km/h... Pozdroo all !!
 Dla sprostowania napiszę jeszcze że wszystko działo się spontanicznie na trasie i nie były to sprinty ze startu tylko przeładowania z jazdy... gdzieś tak z dwoojki od 40km/h... Pozdroo all !!
to ja jestem chętny na kilka diwajsów (najbardziej to mi się podoba ten lakier, może dało by rade go zdrapać i przykleić na moim?PiterGOLF pisze:Sprzedaje na części... hah...
 )
 )

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości