ludzie pomocy smiley moja furka byla juz u 6 mechanikow i dalej bez zmian smiley
mam Golf III 1.4 1993r
odpalam autko i jak delikatnie dodam gazu to zaczyna strasznei szarpac nawet gasnie ...
jak auto rozgonie to pozniej jest wszystko okej ...
komputery nic nie wykazuja ..
GOLF III 1.4 przerywa
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- Paweł Marek
- V.I.P.
GOLF III 1.4 przerywa
zacznij od czujnika temperatury cieczy chłodzącej czteropinowego, normy oporów sa na forum. Zmierzysz je sobie omomierzem przy różnych temperaturach na pinach 1 i 3 czujnika. Potem ten sam pomiar na czujniku temperatury powietrza, między dwoma wewnętrzymi stykami we wtyku 4-pinowym który jest u góry wtrysku. pomiary mogą być zgrubne, tolerancja wartości jest 20 procent
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
- adrian1234792
- Mały gagatek
- Kontakt:
GOLF III 1.4 przerywa
Miałem tak samo w moim mk3 1.4 po lekkim dodaniu gazu auto przerywało po wymianie czujnika temperatury wszystko wróciło do normy
GOLF III 1.4 przerywa
W TYM GOLFIKU MAM WYMIENIONE :
-kopułka
-palec rozrzadu
-swiece
-przewody
-czujnik hala
-aparat zaplonowy
-pompa paliwowa
-filtr paliwowy
okej dziekuje .. sprobuje z tym czujnikiem .. w razie czego prosze o dalsze pomoce i dziekuje serdecznie
-kopułka
-palec rozrzadu
-swiece
-przewody
-czujnik hala
-aparat zaplonowy
-pompa paliwowa
-filtr paliwowy
okej dziekuje .. sprobuje z tym czujnikiem .. w razie czego prosze o dalsze pomoce i dziekuje serdecznie