za to kuplowi odparzylo po 3 miesiacach...
 za to kuplowi odparzylo po 3 miesiacach...jak cos to mam fajne ori migacze fer'a do MKIII sta ideal..
te biale z podwojna szybka co swieca na pomaranczowo a wygladaja na przezroczyste

Moderator: G0 Karcio

pięknie świecą
 pięknie świecą  może wymienię na troszkę ciemniejsze żaróweczki, ale to się jeszcze zobaczy
 może wymienię na troszkę ciemniejsze żaróweczki, ale to się jeszcze zobaczy   fotek nie wstawiam, bo na fotkach zobaczyć się tego nie da
 fotek nie wstawiam, bo na fotkach zobaczyć się tego nie da   
  najchętniej ktoś gdzieś blisko, preferowany odbiór osobisty, mogę przyjąć seryjny zawias w rozliczeniu
 najchętniej ktoś gdzieś blisko, preferowany odbiór osobisty, mogę przyjąć seryjny zawias w rozliczeniu 

hah przygotowania do zimy??POOREK pisze:SPRZEDAM 2 OPONY ZIMOWE R14 185/65 w bdb stanie na felgach 4x100 !!! Pisać PWnajchętniej ktoś gdzieś blisko, preferowany odbiór osobisty, mogę przyjąć seryjny zawias w rozliczeniu

Co do bry to u mnie też są znaki po niej i polerka tego nie zdjeła.
 Co do bry to u mnie też są znaki po niej i polerka tego nie zdjeła. 
 co do tej bry to chyba tez przestanę ją non-stop ściągać jak pada
 co do tej bry to chyba tez przestanę ją non-stop ściągać jak pada  

nie wiem czy to prawda ale ktoś mi mówił że na poniedziałek pierwszy śnieg ma być...?
 nie wiem czy to prawda ale ktoś mi mówił że na poniedziałek pierwszy śnieg ma być...? 
  jak się znudzi to zdejmę i założę czarny
 jak się znudzi to zdejmę i założę czarny  z tą brą... będzie okazja maskę umalować
 z tą brą... będzie okazja maskę umalować   hahah
 hahah   
  tak jak wspomniałem zdejmuję tylko na mycie, przy okazji przyda się czasami brę umyć ręcznie jak leży na masce, szmatka i jazda
 tak jak wspomniałem zdejmuję tylko na mycie, przy okazji przyda się czasami brę umyć ręcznie jak leży na masce, szmatka i jazda  

zrobiłem dzisiaj przegląd, z lekką przycierką przetoczyłem się przez rolki
 zrobiłem dzisiaj przegląd, z lekką przycierką przetoczyłem się przez rolki  
  jestem zły, a wręcz w**rwiony... tyle dobrze że chociaż na sam koniec sezonu, założę w niedługim czasie zimówki i ogarnę to jak trzeba... eh....
 jestem zły, a wręcz w**rwiony... tyle dobrze że chociaż na sam koniec sezonu, założę w niedługim czasie zimówki i ogarnę to jak trzeba... eh....   dobrze że opony całe!
 dobrze że opony całe!
Mogę sobie wyprosić to hehehe, a teraz tak na serio to współczuję bo sam wiem dobrze jak ludzie jeżdżą i już mln razy uniknąłem stłuczki lub otarciaPOOREK pisze:bo jakiś baran

Ależ w tej "stolycy" jeżdżą pojeby
  Ależ w tej "stolycy" jeżdżą pojeby  

a co innego jak ktoś ma auto w które wkłada serce, a co innego jeśli to zwykły samochód do pracy i z powrotem
 a co innego jak ktoś ma auto w które wkłada serce, a co innego jeśli to zwykły samochód do pracy i z powrotem  wtedy docenia się wartość gniecionej blachy
 wtedy docenia się wartość gniecionej blachy   
  mądry polak po szkodzie... wogóle wszystko miało miejsce na szybkości bo gość jechał dość szybko, i przez chwile miałem wrażenie że jego lusterko chyba nad moim poszło, dlatego byłem cały... ale to chyba nie możliwe... gość bez wyobraźni, jakbym nie zjechał to dzwon murowany, nie wspominając o tym co przeżywała stara babka jadąca na rowerze...
 mądry polak po szkodzie... wogóle wszystko miało miejsce na szybkości bo gość jechał dość szybko, i przez chwile miałem wrażenie że jego lusterko chyba nad moim poszło, dlatego byłem cały... ale to chyba nie możliwe... gość bez wyobraźni, jakbym nie zjechał to dzwon murowany, nie wspominając o tym co przeżywała stara babka jadąca na rowerze...

ajjj Ci ludzie nie rozumieją że wkłada się tyle serca w auto a oni maja to wszystko w du..pie
  ajjj Ci ludzie nie rozumieją że wkłada się tyle serca w auto a oni maja to wszystko w du..pie  

2 dni temu wskoczyłem na zimowy setup
 2 dni temu wskoczyłem na zimowy setup  tył został podkręcony do góry, z przodem nie miałem czasu popracować ale jeszcze pójdzie w górę
 tył został podkręcony do góry, z przodem nie miałem czasu popracować ale jeszcze pójdzie w górę  prawdopodobnie zostanie gwint na zimę, z racji niemożliwości kupienia seryjnego zawieszenia w dobrej kasie
 prawdopodobnie zostanie gwint na zimę, z racji niemożliwości kupienia seryjnego zawieszenia w dobrej kasie  zabezpieczę go dobrze, a za kasę zostawioną na zakup zawiasu, dorobię u tokarza nakrętki z najmocniejszej stali narzędziowej, niekorodującej + stalowy klucz itp itd
 zabezpieczę go dobrze, a za kasę zostawioną na zakup zawiasu, dorobię u tokarza nakrętki z najmocniejszej stali narzędziowej, niekorodującej + stalowy klucz itp itd  mam nadzieję że taka opcja zda egzamin
 mam nadzieję że taka opcja zda egzamin  po zmianie opon auto stało się komfortowe, nawet nie sądziłem że takie może być
 po zmianie opon auto stało się komfortowe, nawet nie sądziłem że takie może być  oponki kupione niemal nowe za śmieszne pieniądze
 oponki kupione niemal nowe za śmieszne pieniądze  dalej mam do sprzedania zimówki na felgach jak ktoś jest zainteresowany
 dalej mam do sprzedania zimówki na felgach jak ktoś jest zainteresowany  jako takie fotki poglądowe:
 jako takie fotki poglądowe:

a nawiasem kumpel ostatnio przeglądał na allegro i mam kolejny dowód na to że ludzie nie wiedzą co sprzedają
 a nawiasem kumpel ostatnio przeglądał na allegro i mam kolejny dowód na to że ludzie nie wiedzą co sprzedają  http://otomoto.pl/volkswagen-golf-iii-g ... 50853.html" onclick="window.open(this.href);return false;
 http://otomoto.pl/volkswagen-golf-iii-g ... 50853.html" onclick="window.open(this.href);return false;  gość ma na tyle HCC i za żadną kasę nie chce wejść w układ zamiany lamp, albo sprzedaży
 gość ma na tyle HCC i za żadną kasę nie chce wejść w układ zamiany lamp, albo sprzedaży  jakbym miał bliżej to bym pojechał i na miejscu gadał, albo go na części wziął... nie wiem
 jakbym miał bliżej to bym pojechał i na miejscu gadał, albo go na części wziął... nie wiem  wkurzyłem się bo mówię mu że daje mu swoje, dopłacam i jest zarobiony przed samą sprzedażą, a on że nie ma takiej opcji itp itd
 wkurzyłem się bo mówię mu że daje mu swoje, dopłacam i jest zarobiony przed samą sprzedażą, a on że nie ma takiej opcji itp itd  eh...
 eh...  

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 10 gości