passacik rozpoznawany nie ma co
 passacik rozpoznawany nie ma co  ostatnio widziałem na myjce kolo shella i sie ładnie prezencil
 ostatnio widziałem na myjce kolo shella i sie ładnie prezencil 
Moderator: G0 Karcio
 passacik rozpoznawany nie ma co
 passacik rozpoznawany nie ma co  ostatnio widziałem na myjce kolo shella i sie ładnie prezencil
 ostatnio widziałem na myjce kolo shella i sie ładnie prezencil 
no coś Ty ten Twój stary welur jest doWegiel pisze: big_jasiu napisał(a):czarna skóra świetna fajnie by w moim wyglądała
jak coś mam komplet welurkówod mojego

. Taki tam mały OT.
. Taki tam mały OT.Ta w dziale humor chyba....Prezes Bogacz pisze:Widzę, że "księdza" nawet umieścili w magazynie volXzone. Taki tam mały OT.
 Zaraz prawa autorskie i kasę na tace dla mnie poproszę hehe. Do tego o Czesiowozie wzmianka jednak co niektórym się podoba kolor no ale tylko będzie do 2010.12.31
 Zaraz prawa autorskie i kasę na tace dla mnie poproszę hehe. Do tego o Czesiowozie wzmianka jednak co niektórym się podoba kolor no ale tylko będzie do 2010.12.31 

czyli Kaśka i Aston
  czyli Kaśka i Aston 
do twarzy Ci w różowymWegiel pisze:No i nowa bryka
Obrazek
 ,  co za potwór siedzi pod maską tego kota? napęd na 4 łapy?
  ,  co za potwór siedzi pod maską tego kota? napęd na 4 łapy?  
 ale tylko na okres zimowy na wiosnę wróci...
 ale tylko na okres zimowy na wiosnę wróci...    

Wegiel pisze:No i stało się dziś w Pasku gwint wyleciał całkowicie i wróciła seriaale tylko na okres zimowy na wiosnę wróci...
 te wielowahaczowe zawiasy masakra
 te wielowahaczowe zawiasy masakra  mój żołądek ledwo to wytrzymywał
 mój żołądek ledwo to wytrzymywał  
  Lotos to pewno do tej pory się wietrzy
  Lotos to pewno do tej pory się wietrzy 

Zgadza sięlukas.g60 pisze:Wegiel, 8 i profil 45 nie chodzą raczej w parze,jak juz to 205/40

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 11 gości