ale Golfina bije na łeb wszystko
świetna robota POOREK, ładnie wyszykowany
Moderator: G0 Karcio

haha, żartuje
 haha, żartuje  był, ale już go nie ma
 był, ale już go nie ma  zmęczony byłem obrabiając te foty i zapomniałem tego zrobić wcześniej
 zmęczony byłem obrabiając te foty i zapomniałem tego zrobić wcześniej  całe szczęście że to nie mój garaż tak wymalowali
 całe szczęście że to nie mój garaż tak wymalowali  

, a na twoje ogloszenie trafilem o sprzedazy a projekt tak jak ci mowilem HCC dalej sie trzyma idealnie beda wygladac u ciebie
, a na twoje ogloszenie trafilem o sprzedazy a projekt tak jak ci mowilem HCC dalej sie trzyma idealnie beda wygladac u ciebie  

a nawiasem dobry zawodnik jesteś skoro od 7 w SOBOTĘ chodziłeś po placu hah
 a nawiasem dobry zawodnik jesteś skoro od 7 w SOBOTĘ chodziłeś po placu hah   ogłoszenie jest tylko ogłoszeniem
 ogłoszenie jest tylko ogłoszeniem  myślę że tak czy siak się nie sprzeda
 myślę że tak czy siak się nie sprzeda  bo za te pieniądze szuka sie czegoś mocniejszego pod maską w tak samo odpicowanym aucie
 bo za te pieniądze szuka sie czegoś mocniejszego pod maską w tak samo odpicowanym aucie   co do HCC to doskonale o tym wiem
 co do HCC to doskonale o tym wiem  

iiii bardzo ale to bardzo interesujący jest ten projekt
  iiii bardzo ale to bardzo interesujący jest ten projekt   

pokaż co się dzieje z furką
 pokaż co się dzieje z furką
 może kółek do tego czasu nie zmienię
 może kółek do tego czasu nie zmienię   choć ciężko coś godnego uwagi znaleźć, a motywacji do zmiany kół wielkiej nie ma, bo podoba mi się tak jak jest
 choć ciężko coś godnego uwagi znaleźć, a motywacji do zmiany kół wielkiej nie ma, bo podoba mi się tak jak jest  
  jakbyś coś widział to wal na PW
 jakbyś coś widział to wal na PW   
  choć serca wiele włożone to jeszcze będzie czas na dział projekty
 choć serca wiele włożone to jeszcze będzie czas na dział projekty  na forum zaglądam regularnie tylko nie ma co u mnie pisać więc nie piszę
 na forum zaglądam regularnie tylko nie ma co u mnie pisać więc nie piszę   chyba że ktoś do tablicy wywoła
 chyba że ktoś do tablicy wywoła   

) i gość który ma na sprzedanie te lampy (o ile je ma?) nie jest w stanie się określić i
 ) i gość który ma na sprzedanie te lampy (o ile je ma?) nie jest w stanie się określić i   z tego
 z tego  twierdzi że chce za nie 'duże pieniądze', ale sam nie wie jakie
 twierdzi że chce za nie 'duże pieniądze', ale sam nie wie jakie  miałem dla niego dobrą propozycję pewne graty + kilka groszy ale odrzucił... lampy miał wystawiać na allegro i po dziś dzień ich tam nie widać
 miałem dla niego dobrą propozycję pewne graty + kilka groszy ale odrzucił... lampy miał wystawiać na allegro i po dziś dzień ich tam nie widać  a było to ponad 2 tyg temu
 a było to ponad 2 tyg temu  co tam jeszcze... w sumie detale o których nie ma co się rozpisywać
 co tam jeszcze... w sumie detale o których nie ma co się rozpisywać  kilka dni temu odebrałem paczkę na któej zamówienie zabierałem się jak pies do jeża
 kilka dni temu odebrałem paczkę na któej zamówienie zabierałem się jak pies do jeża  czyli:
 czyli:
 ostatnio mam mało czasu dla siebie i samochodu więc... sam nie wiem
 ostatnio mam mało czasu dla siebie i samochodu więc... sam nie wiem  modów większych nie przewiduje bo trafił mi się wydatek innego pokroju i muszę się odkuć finansowo
 modów większych nie przewiduje bo trafił mi się wydatek innego pokroju i muszę się odkuć finansowo  jak się odkuję to w pierwszej kolejności jest wygłuszenie, później jakieś fotele i reszta wnętrza
 jak się odkuję to w pierwszej kolejności jest wygłuszenie, później jakieś fotele i reszta wnętrza  coraz częściej brakuje mi mocnego motoru, jak motor i wnętrze będzie, może pomyślimy o projektach
 coraz częściej brakuje mi mocnego motoru, jak motor i wnętrze będzie, może pomyślimy o projektach  jeśli ktoś zgłosi tam auto
 jeśli ktoś zgłosi tam auto   ale... nie planuję nic bo sytuacja może się odwrócić o 180 stopni
 ale... nie planuję nic bo sytuacja może się odwrócić o 180 stopni  tym bardziej że auto traktuję do jazdy na co dzień, nie jako zlotowe i nie robię go po to żeby w projektach było za wszelką cenę
 tym bardziej że auto traktuję do jazdy na co dzień, nie jako zlotowe i nie robię go po to żeby w projektach było za wszelką cenę  poza tym muszę jakoś wykombinować trochę siana i kupić seryjne amortyzatory na zimę + opony zimowe bo rok temu się wykończyły
 poza tym muszę jakoś wykombinować trochę siana i kupić seryjne amortyzatory na zimę + opony zimowe bo rok temu się wykończyły  wszystko pod górkę
 wszystko pod górkę   

i Panów
 i Panów  zainteresowanych tematem
 zainteresowanych tematem 

to moj jest taaaki "pis od szit" ze nawet znacza mi szyby w garazu muchy po swojemuPOOREK pisze:muchy siadają na goooownie

ale jak cos bedzie z HCC to zaraz podesle
 ale jak cos bedzie z HCC to zaraz podesle   
  tylko mojemu brakuje jeszcze spoooro ;]
  tylko mojemu brakuje jeszcze spoooro ;]
 "Sadzic,palic,zalegalizowac" "mam taki luz ze bieg wypada w furze,Mordo.."
 "Sadzic,palic,zalegalizowac" "mam taki luz ze bieg wypada w furze,Mordo.."
oponki tanio oddamPOOREK pisze:poza tym muszę jakoś wykombinować trochę siana i kupić seryjne amortyzatory na zimę + opony zimowe bo rok temu się wykończyły

ja też się trochę nairytowałem sam na siebie zanim mój grat zaczął jakoś wyglądać
 ja też się trochę nairytowałem sam na siebie zanim mój grat zaczął jakoś wyglądać  spokoooojnie
 spokoooojnie   
  z tym że leży... hm... po prostu tak stanąłem może i dlatego
 z tym że leży... hm... po prostu tak stanąłem może i dlatego   sterczy trochę przód
 sterczy trochę przód  pupa ujdzie
 pupa ujdzie  choć osobiście patrząc na te foty teraz.. dziwie się że się tam wczołgałem
 choć osobiście patrząc na te foty teraz.. dziwie się że się tam wczołgałem   aaa wogóle to jestem na tyle spostrzegawczy że dopiero teraz wypatrzyłem że w końcu zebrałeś się na założenie nowego tematu
 aaa wogóle to jestem na tyle spostrzegawczy że dopiero teraz wypatrzyłem że w końcu zebrałeś się na założenie nowego tematu  haha
 haha 

to co masz teraz w podpisie
 to co masz teraz w podpisie 
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 11 gości