VW Passat B3 Kombi Komfort Edition by ReterAdam88
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP
- ReterAdam88
- Ma gadane 
no i dzieki pomocy brata dzisiaj zostały wymienione gałki układu kierowniczego 

viewtopic.php?f=91&t=555742" onclick="window.open(this.href);return false;
						no fajnie fajnie  ja do gleby mocnej nie zachęcam bo sam sie przekonalem
 ja do gleby mocnej nie zachęcam bo sam sie przekonalem  ale najpierw doprowadź stan techniczny do bardzo dobrego poziomu i potem fmic wieksze turbo, pompa 10mm i można jeździć tanio i całkiem sprawnie
 ale najpierw doprowadź stan techniczny do bardzo dobrego poziomu i potem fmic wieksze turbo, pompa 10mm i można jeździć tanio i całkiem sprawnie   . Mam nadzieje że komplet rozrzadu już wymieniłeś ?
 . Mam nadzieje że komplet rozrzadu już wymieniłeś ?  

ja do gleby mocnej nie zachęcam bo sam sie przekonalem
 ja do gleby mocnej nie zachęcam bo sam sie przekonalem  ale najpierw doprowadź stan techniczny do bardzo dobrego poziomu i potem fmic wieksze turbo, pompa 10mm i można jeździć tanio i całkiem sprawnie
 ale najpierw doprowadź stan techniczny do bardzo dobrego poziomu i potem fmic wieksze turbo, pompa 10mm i można jeździć tanio i całkiem sprawnie   . Mam nadzieje że komplet rozrzadu już wymieniłeś ?
 . Mam nadzieje że komplet rozrzadu już wymieniłeś ?  
http://tablica.pl/oferty/uzytkownik/4C6j
						- ReterAdam88
- Ma gadane 
pasek już mam jeszcze napinacz po wypłacie teraz i bedzie wymieniony 

- ReterAdam88
- Ma gadane 
Thao, powiem tak najpierw bym chciał zrobić autko na cacy z blach i z pod zespołami a z lampami to będę zmieniać wszystkie klosze na ciemne orginały a najprawdopodobniej będą projektory czarne z helli jak będą fundusze oczywiście a z tymi nie wiem jeszcze co i jak ale jest to jakiś tam pomysł chociasz nie widzi mi sie to sprejowanie czy lepienie folia  ale jak bedzie kase wszystko jasne klosze znikaja będzie ciemno
 ale jak bedzie kase wszystko jasne klosze znikaja będzie ciemno 

- konrad141
- Forum Master 
- Auto: Bora Sedes 4motion
- Silnik: AJM
- Kontakt:
ReterAdam88 pisze: będę zmieniać wszystkie klosze na ciemne orginały
Hmn ??
 Jak przecież to trzeba odbłyśniki pomalowac tzn nie odbłyśniki a te chropowate czesci w nich.
  Jak przecież to trzeba odbłyśniki pomalowac tzn nie odbłyśniki a te chropowate czesci w nich.PS. Kupiłem wczoraj passata

Piasek pisze: Ale po tym jak kumpla ojciec zapłacił 12 tyś zł za sportowego gołębia który nie wrócił z pierwszego lotu - nic mnie już nie zdziwi.

w passacie nie rozkleja się lamp. Są zatrzaski i smoked mozna robic nawet mając 5 lat i dwie lewe ręce i się nic nie zepsujeThao pisze:Jak juz bedziesz rozklejac lampy, to moze smoked front zrob?

viewtopic.php?f=87&t=592196 NAJTAŃSZY PROJEKT W POLSCE!! 1500 PLN PROJEKT!!
https://www.facebook.com/1500plnprojekt/
viewtopic.php?f=88&t=428497 Moje kochane EX cabrio

nie tak do końca bo o na odbłyśnik trzeba bardzo uważać ale faktem jest że szkło na spinkach jest zamontowane więc o klejeniu można zapomniećtochu pisze:w passacie nie rozkleja się lamp. Są zatrzaski i smoked mozna robic nawet mając 5 lat i dwie lewe ręce i się nic nie zepsujeThao pisze:Jak juz bedziesz rozklejac lampy, to moze smoked front zrob?

No odbłysnik trzeba, fakt, lubi odpadac. Ale pędzelkiem też mozna pociągnąc i nie nie trzeba maskowac wtedy 

viewtopic.php?f=87&t=592196 NAJTAŃSZY PROJEKT W POLSCE!! 1500 PLN PROJEKT!!

- ReterAdam88
- Ma gadane 
Dzięki za rade ale będe całe lampy zmieniał na czarne nie tylko kolosze źle napisałęmkonrad141 pisze:będę zmieniać wszystkie klosze na ciemne orginały
Hmn ?? Jak przecież to trzeba odbłyśniki pomalowac tzn nie odbłyśniki a te chropowate czesci w nich.
 ale do tego jeszcze daleko
 ale do tego jeszcze daleko no to gratulacjie a gdzie link do passata pokakonrad141 pisze:PS. Kupiłem wczoraj passata

a tego to ja nie wiedziałem ja nie chce ich rozklejać po to żeby je przyciemnić tylko po to że mi paruja i woda stoi w jednej lampie mocniej w drugiej mniej no i jeszcze w halogenach jak długo na deszu auto stoi wiec dzieki za radetochu pisze:w passacie nie rozkleja się lamp. Są zatrzaski i smoked mozna robic nawet mając 5 lat i dwie lewe ręce i się nic nie zepsuje

- ReterAdam88
- Ma gadane 
Thao, no nie widziałem i nie wiem kiedy zobacze no chyba że z aktualizujesz temacik chociasz nie wiem czy to wogule wygląda 

- ReterAdam88
- Ma gadane 
kurde nikt zbytnio nie słyszał o takiej wersji jak ja mam dziwne hm 

Ostatnio zmieniony wt lip 27, 2010 18:24 przez ReterAdam88, łącznie zmieniany 1 raz.

- konrad141
- Forum Master 
- Auto: Bora Sedes 4motion
- Silnik: AJM
- Kontakt:
ReterAdam88,  Spokojnie pokaże  kupiłem go ze względu na stan balcharski i ogolny stan
 kupiłem go ze względu na stan balcharski i ogolny stan  Wersja GL ale biedota (powoli bedzie przybywać wypasu
 Wersja GL ale biedota (powoli bedzie przybywać wypasu  ) 91 rok kolor LC3Z (bordo perła) kombi a silnik gazwonia RP. Póki co walcze z kopułkami cewkami i innymi pierdołami jak sie uporam i porobie foty zakładam temat
) 91 rok kolor LC3Z (bordo perła) kombi a silnik gazwonia RP. Póki co walcze z kopułkami cewkami i innymi pierdołami jak sie uporam i porobie foty zakładam temat  Sorka za taki off top
 Sorka za taki off top 
A co do wersji moze poprostu ktoś przyczepił taki znaczek z tyłu ? 

Sprawdzałeś wlepke wypas sie zgadza z wlepą moze ktoś dokładał wypasy(róznie to bywa) i pozniej dokleił znaczek, ale jedno jest pewne masz GL wiec i wypas musi być (szkoda ze u mnie go nie widać )
  )
Pozdrawiam

kupiłem go ze względu na stan balcharski i ogolny stan
 kupiłem go ze względu na stan balcharski i ogolny stan  Wersja GL ale biedota (powoli bedzie przybywać wypasu
 Wersja GL ale biedota (powoli bedzie przybywać wypasu  ) 91 rok kolor LC3Z (bordo perła) kombi a silnik gazwonia RP. Póki co walcze z kopułkami cewkami i innymi pierdołami jak sie uporam i porobie foty zakładam temat
) 91 rok kolor LC3Z (bordo perła) kombi a silnik gazwonia RP. Póki co walcze z kopułkami cewkami i innymi pierdołami jak sie uporam i porobie foty zakładam temat  Sorka za taki off top
 Sorka za taki off top 
A co do wersji moze poprostu ktoś przyczepił taki znaczek z tyłu ?

Sprawdzałeś wlepke wypas sie zgadza z wlepą moze ktoś dokładał wypasy(róznie to bywa) i pozniej dokleił znaczek, ale jedno jest pewne masz GL wiec i wypas musi być (szkoda ze u mnie go nie widać
 )
  )Pozdrawiam

Piasek pisze: Ale po tym jak kumpla ojciec zapłacił 12 tyś zł za sportowego gołębia który nie wrócił z pierwszego lotu - nic mnie już nie zdziwi.