...ja polerke skonczylem tydzien temu ale narazie nie moge wrzucic fotek
 ...ja polerke skonczylem tydzien temu ale narazie nie moge wrzucic fotek   ...po formacie kompa napewno zamieszcze ich kilka
  ...po formacie kompa napewno zamieszcze ich kilkaModeratorzy: Moderatorzy, VIP

musisz zawiesc do jakiegos zakąłdu gdzie napawaja Ci troche alucabriofun pisze:A ja ponawiam wczesniejsze pytanie(duzo) co zrobić jak felga ma ubytki ?? wypełnić zeszlifować czy w ogole sie nie nadaje do polerki
wiertarką nie doszedł bys nawet w rózne zakamarki...voodoo pisze:Witam ....
Mam pytanie, każdy z was, kto polerował fele, to używał papierów ściernych - wodnych.
Robiliście to ręcznie ? prawda ?
Byłem dzisiaj w sklepie z farbami i powoedziano mi że nie istnieją papiery wodne pomiędzy 200-2000 na rzepie na wiertare. Czyli pozostaje zakupić arkusze papieru wodnego i szlifować ręcznie ??

zrob zdjecia i pokaz te felgimarceliii pisze:Ja też mam małe pytanko , bo dziś moim rantem przytarłem w krawężnik i troszke się z boku ztarł , więc postanowiłem coś z tym zrobić i na myśl przyszła mi polerka , tylko u mnie na rancie czuć palcem takie rowki , i zastanawiam się czy uda mi się tego wogóle pozbyć , żeby to potem miesiąc nie trwało , a do tego czy jak jest minimalny ubytek , czy moge go spokojnie papierem grubszym zetrzeć czy mimo wszystko trzeba nadlewać ?
Acha , ma ktoś może felgi z takimi pseudo śrubkami wewnątrz , bo przez n ie nie dojde palacami do samego końca rantu i tez myśle jak sobie z tym poradzić ?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 19 gości