A nie ciekawi Was jakby wyglądał sylwester w Chorwacji ??

Po drodze można na nartach w Austrii pośmigać
 a pewnie jakby się uparł to i by się jeszcze w CHR wykąpał w okolicach 31-go
 a pewnie jakby się uparł to i by się jeszcze w CHR wykąpał w okolicach 31-go  
Moderator: Fiona

:):) )
:):) )
 Polska 400km do granicy 8godzin koszmar!!! Dla przykładu chorwacja 400km w 4 godziny z przystankami!!! Do tego Polska i Czechy to koleiny na drodze dziury itd. itp. Wyjechałem z Polski o 5 rano a w splicie byłem następnego dnia około 12 lub 14 dokładnie nie pamietam!! Największa strata czasu to Polska i Czechy!!! Więc dlotego w przyszłym roku jadę przez Niemcy!!
 Polska 400km do granicy 8godzin koszmar!!! Dla przykładu chorwacja 400km w 4 godziny z przystankami!!! Do tego Polska i Czechy to koleiny na drodze dziury itd. itp. Wyjechałem z Polski o 5 rano a w splicie byłem następnego dnia około 12 lub 14 dokładnie nie pamietam!! Największa strata czasu to Polska i Czechy!!! Więc dlotego w przyszłym roku jadę przez Niemcy!!
 będziemy musieli się zadowolić kilkoma dniami nad morzem po VW Manii. a już takie plany były ...
  będziemy musieli się zadowolić kilkoma dniami nad morzem po VW Manii. a już takie plany były ... W przypływie ułańskiej fantazji (słowiańskiej głupoty raczej) uczepiłem się na zderzak jakiegoś lokalesa i przeleciałem za nim bramkę (zwolnił przed bramką, kamera zczytała winietę na jego szybie i otworzyła szlaban a ja byłem 30cm za nim. Wszystko odbyło się przy prędkości mniej-więcej 50 km/h. Następnie od razu lewy pas i but w stronę Austrii. Jak przekraczaliśmy granicę miałem koło 130-tu na liczniku i goniłem tak jeszcze ze 20 km nim się upewniłem się że nic na sygnale nie zapierdziela za nami
:) )

polecam http://mapy.google.pl/czy ktos mi moze zapodać kilka szczegółów na temat ominięcia płatnej autostrady w SLOWENII
pomykając z Austrii w kierunku Zagrzebia ???

Winieta kosztuje 15euro na 7 dni z tego co pamiętam. A autostradą chwila moment i jesteśmy w Chorwacji, no chyba że ktoś ma dużo czasu na jej ominięcie i szukanie drogi alternatywnej
 Winieta kosztuje 15euro na 7 dni z tego co pamiętam. A autostradą chwila moment i jesteśmy w Chorwacji, no chyba że ktoś ma dużo czasu na jej ominięcie i szukanie drogi alternatywnej  Ale jak ja jadę z nad Polskiego morza to każda zyskana minuta jest dla mnie cenna. W tym roku też wybieram się do Chorwacji, tylko że przez Niemcy. Jazdy przez Czechy nie wspominam zbyt dobrze!!! Wyjazd 3 sierpnia z zach-pom
 Ale jak ja jadę z nad Polskiego morza to każda zyskana minuta jest dla mnie cenna. W tym roku też wybieram się do Chorwacji, tylko że przez Niemcy. Jazdy przez Czechy nie wspominam zbyt dobrze!!! Wyjazd 3 sierpnia z zach-pom  Może ktoś jedzie w tym terminie??
  Może ktoś jedzie w tym terminie??Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości