Jaki masz zawias??
 Jaki masz zawias??[MK4] .:R line
Moderator: G0 Karcio
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer 
- Kontakt:
bardzo dużo w aucie zrobione, myślę że gdyby pierwsza strona została ogarnięta i dodane ładne zdjęcia z przeróbek to auto trafiło by do projektów. 
z tego co mi tylko tu brakuje to :
-koła - coś kultowego : CH,RC, ori R32 ?
-swap hebli na 312/256
-climatronic + deska od bory/r32
-no i skoro wygląda jak eR to niech też jeździ.... (FMIC,turbo BRD, pompki AL, wydeszek + korekta)
poza tym autko naprawdę doinwestowane i podoba się

z tego co mi tylko tu brakuje to :
-koła - coś kultowego : CH,RC, ori R32 ?
-swap hebli na 312/256
-climatronic + deska od bory/r32
-no i skoro wygląda jak eR to niech też jeździ.... (FMIC,turbo BRD, pompki AL, wydeszek + korekta)
poza tym autko naprawdę doinwestowane i podoba się
No mocne wejście... 
D1ADI, gdzieś Ty się uchował tyle modów nawaliłeś i dopiero teraz temat zalożony? Autko dostało mocny zastrzyk odpowiedniego wyglądu
 tyle modów nawaliłeś i dopiero teraz temat zalożony? Autko dostało mocny zastrzyk odpowiedniego wyglądu 
I bardzo ciekawy pomysł ze wstawieniem zdjęć, "system porównawczy"
Pozdrawiam i powodzenia

D1ADI, gdzieś Ty się uchował
 tyle modów nawaliłeś i dopiero teraz temat zalożony? Autko dostało mocny zastrzyk odpowiedniego wyglądu
 tyle modów nawaliłeś i dopiero teraz temat zalożony? Autko dostało mocny zastrzyk odpowiedniego wyglądu I bardzo ciekawy pomysł ze wstawieniem zdjęć, "system porównawczy"
Pozdrawiam i powodzenia
					Ostatnio zmieniony śr cze 16, 2010 01:48 przez synec, łącznie zmieniany 3 razy.

Mój MKIV viewtopic.php?f=89&t=227169
						Auto zrobione z głową i wielkim smakiem   ..na mój gust felga i tylne lampy do wymiany /felga bbs bedzie kultowo lub jakiś oz i bedzie racingowo
 ..na mój gust felga i tylne lampy do wymiany /felga bbs bedzie kultowo lub jakiś oz i bedzie racingowo  .....,lampy usa gti....../.Co do planów to moze ogarniesz wielotłoczek na przodzie /cupra a moze jakies brembo lub prosiaki-MaNo przeciera szlaki
  .....,lampy usa gti....../.Co do planów to moze ogarniesz wielotłoczek na przodzie /cupra a moze jakies brembo lub prosiaki-MaNo przeciera szlaki   / a na tyle standardowo 256mm.Co do mocy to wiadomo co trzeba robic
 / a na tyle standardowo 256mm.Co do mocy to wiadomo co trzeba robic  .....Środek wzorcowy
.....Środek wzorcowy  

..na mój gust felga i tylne lampy do wymiany /felga bbs bedzie kultowo lub jakiś oz i bedzie racingowo
 ..na mój gust felga i tylne lampy do wymiany /felga bbs bedzie kultowo lub jakiś oz i bedzie racingowo  .....,lampy usa gti....../.Co do planów to moze ogarniesz wielotłoczek na przodzie /cupra a moze jakies brembo lub prosiaki-MaNo przeciera szlaki
  .....,lampy usa gti....../.Co do planów to moze ogarniesz wielotłoczek na przodzie /cupra a moze jakies brembo lub prosiaki-MaNo przeciera szlaki   / a na tyle standardowo 256mm.Co do mocy to wiadomo co trzeba robic
 / a na tyle standardowo 256mm.Co do mocy to wiadomo co trzeba robic  .....Środek wzorcowy
.....Środek wzorcowy