jedna z ładniejszych borówek u nas
 jedna z ładniejszych borówek u nas  na vw mani będziesz?
 na vw mani będziesz?Moderator: G0 Karcio
 jedna z ładniejszych borówek u nas
 jedna z ładniejszych borówek u nas  na vw mani będziesz?
 na vw mani będziesz?

Jakiś koles z VW Trends powinien do Ciebie napisać i umawiasz sie z nim na spotkanko w kilka aut. Przynajmniej tak było w zeszłym sezonieFrykas pisze:jesli to nie jakis wałek

pytanie za 100punktow.. dostales zaproszenie z tego co wiem, dostał tez Frykas. Moze jacys tam Wasi kumple nie dostali... i to sie nazywa po kolezensku?
 pytanie za 100punktow.. dostales zaproszenie z tego co wiem, dostał tez Frykas. Moze jacys tam Wasi kumple nie dostali... i to sie nazywa po kolezensku?   wez mi to wytlumacz. Jak Ci sie nie podoba to nie przyjezdzaj i zwolnij miejsce innym.
 wez mi to wytlumacz. Jak Ci sie nie podoba to nie przyjezdzaj i zwolnij miejsce innym.
Scientist, Frykas,Scientist pisze:jedziesz ? bo mi bez Konrada i Gluszcza średnio sie chce jechac...skoro takie mają podejscie w ocenie aut i wszystkie zaproszenia ida po kolezensku to ja dziekuje...
 liczę sie z waszymi opiniami ...reszta wyjdzie z miediów ....zapracowaliście na to  zaproszenie
 liczę sie z waszymi opiniami ...reszta wyjdzie z miediów ....zapracowaliście na to  zaproszenie  
  /i wy tam dyktujecie warunki, to wasze gusta i guściki
 /i wy tam dyktujecie warunki, to wasze gusta i guściki   .Choć powiem zupełnie szczerze że brak zaproszenia dla srebrnego 337 z Kr to jakies grube nieporozumienie  :green_fuck:  :green_fuck: a nawet wiecej kur....
 .Choć powiem zupełnie szczerze że brak zaproszenia dla srebrnego 337 z Kr to jakies grube nieporozumienie  :green_fuck:  :green_fuck: a nawet wiecej kur....  chyba że naprawdę poziom aut na evencie bedzie bardzo wysoki :chytry:o tym sie przekonamy ........
 chyba że naprawdę poziom aut na evencie bedzie bardzo wysoki :chytry:o tym sie przekonamy ........
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 13 gości