Polo 86c f2 by Thao
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP
- Biperr0
- I choose You! 
- Kontakt:
Ale ci ktoś zaśmieca temat   

A feeeee!!
 A feeeee!!   

Ja napiszę krótko i zwięźle - czarny kolorek jak jest wypucowany daje efekt który bije na pysk!! Felgi są w porządku ! O glebie nie będę pisał bo wiem że zbierasz
 Felgi są w porządku ! O glebie nie będę pisał bo wiem że zbierasz  Ogólnie autko jest
 Ogólnie autko jest   

A feeeee!!
 A feeeee!!   
 Ja napiszę krótko i zwięźle - czarny kolorek jak jest wypucowany daje efekt który bije na pysk!!
 Felgi są w porządku ! O glebie nie będę pisał bo wiem że zbierasz
 Felgi są w porządku ! O glebie nie będę pisał bo wiem że zbierasz  Ogólnie autko jest
 Ogólnie autko jest   

V Były staruszek "pasław" V po zasłużonej i kochanej  V "zuzie" mk2 V
						- kler_b
- Gadatliwa bestia 
- Kontakt:
Mam pytanie, na jakich felgach jest czerwone polo? interesuje mnie też ich rozmiar, z góry dzieki 

VW Polo: viewtopic.php?p=3964687#3964687" onclick="window.open(this.href);return false;
						Nie no Polóffka pierwsza klasa  taka mafiosso trochę
 taka mafiosso trochę  fele, lampy i ogólnie wszystki mody poszły w dobrym kierunku i ładnie ją ozdobiły
 fele, lampy i ogólnie wszystki mody poszły w dobrym kierunku i ładnie ją ozdobiły  Wydech ładnie wybrałeś
 Wydech ładnie wybrałeś  A jak na tych smokedach przednich? Niebiescy się nie czepiają? Jak świecą w ogóle, bo u mnie jak przyciemniałem to świeciły jak z koziej dupY ;P
 A jak na tych smokedach przednich? Niebiescy się nie czepiają? Jak świecą w ogóle, bo u mnie jak przyciemniałem to świeciły jak z koziej dupY ;P

taka mafiosso trochę
 taka mafiosso trochę  fele, lampy i ogólnie wszystki mody poszły w dobrym kierunku i ładnie ją ozdobiły
 fele, lampy i ogólnie wszystki mody poszły w dobrym kierunku i ładnie ją ozdobiły  Wydech ładnie wybrałeś
 Wydech ładnie wybrałeś  A jak na tych smokedach przednich? Niebiescy się nie czepiają? Jak świecą w ogóle, bo u mnie jak przyciemniałem to świeciły jak z koziej dupY ;P
 A jak na tych smokedach przednich? Niebiescy się nie czepiają? Jak świecą w ogóle, bo u mnie jak przyciemniałem to świeciły jak z koziej dupY ;Pkubcor, Ciesze sie, ze sie podoba  
 Musze jeszcze zrobic smoked od srodka i troche je wypolerowac
 Musze jeszcze zrobic smoked od srodka i troche je wypolerowac  A paly sie nie czepiaja jak narazie, bardziej sie xenonow w soczewkach czepiali.
 A paly sie nie czepiaja jak narazie, bardziej sie xenonow w soczewkach czepiali.

U mnie tak samo swieca, ale da sie przyzwyczaickubcor pisze:A jak na tych smokedach przednich? Niebiescy się nie czepiają? Jak świecą w ogóle, bo u mnie jak przyciemniałem to świeciły jak z koziej dupY ;P
 Musze jeszcze zrobic smoked od srodka i troche je wypolerowac
 Musze jeszcze zrobic smoked od srodka i troche je wypolerowac  A paly sie nie czepiaja jak narazie, bardziej sie xenonow w soczewkach czepiali.
 A paly sie nie czepiaja jak narazie, bardziej sie xenonow w soczewkach czepiali.- kler_b
- Gadatliwa bestia 
- Kontakt:
To już ich totalna głupota bo przecież xenon powinien być jak najbardziej w soczewce a nie w normalnej lampie z odbłysnikiembardziej sie xenonow w soczewkach czepiali.

VW Polo: viewtopic.php?p=3964687#3964687" onclick="window.open(this.href);return false;
						Ale lampa nie ma homologacji i reszta ich nie interesuje... ja sie bede przymierzac, do zrobienia normalnego smoked forntu, bo wnerwia mnie ciagle luszczenie sie lakieru z lampy :/kler_b pisze:To już ich totalna głupota bo przecież xenon powinien być jak najbardziej w soczewce a nie w normalnej lampie z odbłysnikiembardziej sie xenonow w soczewkach czepiali.
Thao, polo sie prezentuje   bedzie gleba to bedzie kosa
 bedzie gleba to bedzie kosa   

nom i dobrze gadasz lepiej normalny smoked zrobic niz taki jak masz teraz i sie meczyc w nocy co nei zmienia faktu ze dobrze wyglada na tym setupieThao pisze:ja sie bede przymierzac, do zrobienia normalnego smoked forntu, bo wnerwia mnie ciagle luszczenie sie lakieru z lampy :/

Połączyła nas Pasja-upiększania naszego codziennego środka poruszania...
						do swiecenia idzie sie przyzwyczaicwandal pisze:nom i dobrze gadasz lepiej normalny smoked zrobic niz taki jak masz teraz i sie meczyc w nocy co nei zmienia faktu ze dobrze wyglada na tym setupie
 No nic, bede musial znow wrzucic soczewki na jakis czas i porozklejac lampy i wypolerowac szkol na nowo
 No nic, bede musial znow wrzucic soczewki na jakis czas i porozklejac lampy i wypolerowac szkol na nowomini aktualizacja, lampy juz sa dymione od srodka

bedzie jakas sesja, to wrzuce foty.
					Ostatnio zmieniony sob lip 24, 2010 11:22 przez Thao, łącznie zmieniany 1 raz.