Tak, dokładnie z serii ospojlerowani X1. Kamei produkował cały body-kit do wszystkich starszych Vw z czasu Mk2wilk pisze:A te wloty na masce to są oryginalne Kameia?
[ VR6 BLUE FOX EDITION ]
Moderator: G0 Karcio
- barteKKK03
- V.I.P. 
- Maciekwisla1906
- Ma gadane 
- Kontakt:
ze środka normalnie widać przez te szybki ciemnePrOteCt pisze:Jak masz czarne szybki to wycieraczka z tyłu jeszcze jest użyteczna ?

[ Dodano: Czw Kwi 13, 2006 20:40 ]
Narazie mam tylko obawy czy mi będzie zawieszenie -60 pasowało :/
bo jak widać na poniższych zdjęciach, no to koło idzie równo z rantem od nadkola

więc teraz nie wiem czy czasami go nie opuszczę tylko o -40 mm

a dzisiaj pomalowałem podwozie BITEXem

I do tego jeszcze zdążyłem trochę podłogi w środku pomalować MINIą :]

- Dawca_Nerek
- Forum Master 
- barteKKK03
- V.I.P. 
Faktycznie, tez tak samo pomyslalem jak go zobaczylem...ale wiadomo - to autko Fox'a i nam nie musi sie podobacEverwhite pisze:Mi nie podoba sie tylko to , ze wszystko jest w lakierze...
Zderzaki wolabym tak jak w oryginale (malowane w polowie), no i listwy wszystkie tez czarne...

Ale kolorek M_A_S_A_K_R_A!
- Maciekwisla1906
- Ma gadane 
- Kontakt:
zawias się szykuje -60Zyty pisze:no i na zawiasie :> miejmy nadzieje
 (jeśli uda mi się takiego wsadzić na te oponki
 (jeśli uda mi się takiego wsadzić na te oponki  

felasie narazie zostaną te, a lampki dopiero będą w czerwcu, a może w lipcu dopiero założone...Maciekwisla1906 pisze:jest wypasiony tylko brak tych nowych lampek i felg!!
Dzisiaj zostały pomalowane bębny i zaciski...

A także został podłączony siłownik do otwierania tylnej klapy, lecz nie dokońca, bo myślimy jeszcze pod co podłączyć i gdzie

Być może że niebawem pojawią się nowe foteliki, ale fotki ich dopiero później dam, żeby nie zapeszyć - będą to kubełki z jakiejś wersji Golfa II
 które oczywiście z czasem pójdą do obszycia
 które oczywiście z czasem pójdą do obszycia 
nomaccciej pisze:Fox_00, gratuluje autka, i czekam az wreszcie wpadniesz nim na jakis spocik
Pozdro
Ps. czy lakiernik który Ci to tak ładnie zrobił autko jest godny polecenia i w miare tani
 w końcu ktoś z okolic
 w końcu ktoś z okolic  
 na spocik dopiero w czerwcu wpadnę na Bułgarską
 a w lipcu na VW-Maniee
  a w lipcu na VW-Maniee  
 a co do lakiernika no to jest to moj znajomy no i w sumie polecam go, chociaż ma skleroze
 ale jak mu się dokładnie powie to dokładnie zrobi
 ale jak mu się dokładnie powie to dokładnie zrobi 
ii myślę że jest tani, bo za to co z nim zrobiłem to inni wołali ode mnie o połowe więcej