PS Ciekawe fotki

Moderator: G0 Karcio
 Tylko na aucie będą założone jakoś pod koniec tygodnia bo koleś który robił mi dystanse na przód , zamiast 25mm zrobił mi 20 i śruby wystają o jakieś 4 mm . Może jutro to jakoś ogarne i zamontuje je na auto.
 Tylko na aucie będą założone jakoś pod koniec tygodnia bo koleś który robił mi dystanse na przód , zamiast 25mm zrobił mi 20 i śruby wystają o jakieś 4 mm . Może jutro to jakoś ogarne i zamontuje je na auto.

Czekam aż wrzucisz na varianta i uda się w sezonie zrobić jakąś sesyjke, VariantoSedano
 Czekam aż wrzucisz na varianta i uda się w sezonie zrobić jakąś sesyjke, VariantoSedano  Jest super, ale na 215/35 jakoś to lepiej się rozciągnęło, ale wiadomo autem musisz czasem wjechać gdzieś i nie może być strasznego hardcoru. Jest super a jak wrzucisz je na auto będzie jeszcze lepiej. Pozdrawiam
 Jest super, ale na 215/35 jakoś to lepiej się rozciągnęło, ale wiadomo autem musisz czasem wjechać gdzieś i nie może być strasznego hardcoru. Jest super a jak wrzucisz je na auto będzie jeszcze lepiej. Pozdrawiam

przodem sie nie sugerujcie bo na razie dystans to 20 mm docelowo ma być 25 mm i tak juz zostanie . NO i do wszystkich auto wygląda jak KOZA  ale niestety nie zostanie mocno zglebowane bo muszę nim jeździć codziennie do pracy po różnych drogach chociaż  :->  z przodem muszę coś zrobić
  przodem sie nie sugerujcie bo na razie dystans to 20 mm docelowo ma być 25 mm i tak juz zostanie . NO i do wszystkich auto wygląda jak KOZA  ale niestety nie zostanie mocno zglebowane bo muszę nim jeździć codziennie do pracy po różnych drogach chociaż  :->  z przodem muszę coś zrobić   

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 10 gości