dzięki za pomoc
 dzięki za pomoc  
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP

i działa bez problemu a na podróbkach pokazywało mi datę z zeszłego roku , sprawdź jeszcze czy jak odepniesz całkowicie czujnik , to czy omija Ci funkcję temperatury , czy wyskakują poziome kreseczki na wyświetlaczu
 i działa bez problemu a na podróbkach pokazywało mi datę z zeszłego roku , sprawdź jeszcze czy jak odepniesz całkowicie czujnik , to czy omija Ci funkcję temperatury , czy wyskakują poziome kreseczki na wyświetlaczu  
  Z góry dzięki za odpowiedź.
 Z góry dzięki za odpowiedź.

Jest jakaś możliwość ustawienia przebiegu? Wizja posiadania MFA jest super, ale jak skutkiem ubocznym jest nieprawdziwy przebieg to trochę lipa przy ewentualnej sprzedaży auta (zwłaszcza jak się okazyjnie nabędzie licznik mający np. 100k km więcej niż realny przebieg samochodu, albo podejrzanie mały
 Jest jakaś możliwość ustawienia przebiegu? Wizja posiadania MFA jest super, ale jak skutkiem ubocznym jest nieprawdziwy przebieg to trochę lipa przy ewentualnej sprzedaży auta (zwłaszcza jak się okazyjnie nabędzie licznik mający np. 100k km więcej niż realny przebieg samochodu, albo podejrzanie mały   ).
 ).

koloko pisze:Mam parę uwag co do montażu przy silniku 1Z:
- Trzeba uważać na wiązkę skrzynka bezpieczników <-> Licznik, wersja z benzyny nie ma przewodu od kontrolki grzania świec, trzeba dosztukować (licznik PIN 20 - kość U1, PIN 8 )
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 11 gości