no zaraz zaraz a marcin przymierzał nieprawdażMANUŚ MK2 pisze:vwosiu hehe tam nie leżało żadne TH ani moje ani Rafioka
 to też wiem sasasa
  to też wiem sasasaModerator: G0 Karcio

no zaraz zaraz a marcin przymierzał nieprawdażMANUŚ MK2 pisze:vwosiu hehe tam nie leżało żadne TH ani moje ani Rafioka
 to też wiem sasasa
  to też wiem sasasato nie TH kolegoaurel pisze:no widze że TH tez ci przypadły do gustu pokazuj jak sie na nich prezenci szeokość tez widze słuszna

e tam placu jest dosyć dystansów troche przypakowaliśmySpojler pisze:Łuuuuu brakło nadkoliElegancko. Szkoda że trzeba tak długo czekać żeby zobaczyć na żywo.
 jak dobrze pójdzie to na wiosne ujrzy światło dzienne
 jak dobrze pójdzie to na wiosne ujrzy światło dzienne   
 tłumaczą sie winni :green_fuck: z tyłu i z przodu jest grubo więc nie ma znaczenianie no wypraszam sobie podane mialem jak na tacy :green_fuck: a tak poza tym to to bedzie jeździło tylem do przodu
ok milcze juz bo ty wiesz cos co i ja wiem wiec obaj milczymy
aurel, to tylko leżało obok TH Marcina wiec oko już nie tea plecy juz zdrowe ze sie tak gibiesz na tym gifie :green_fuck:

nie wiem o czym mówisz :green_fuck:MANUŚ MK2 pisze:vwosiu hehe tam nie leżało żadne TH ani moje ani Rafioka
jaki marcin ? nie znam żadnego marcina :green_fuck:vwosiu pisze:no zaraz zaraz a marcin przymierzał nieprawdażto też wiem sasasa
coś w ten deseń*daniel* pisze:tożto koło od meleksa jest zainstalowane o ile dobrze widze
 tylko jakieś śrubki wkęcili i pare szprych dołożyli
 tylko jakieś śrubki wkęcili i pare szprych dołożyli   

śniło mi sie już po nocach
 śniło mi sie już po nocach  więc jak to mówią beda oklepane BBSy   :green_fuck:
 więc jak to mówią beda oklepane BBSy   :green_fuck:  
  )
  )

polerka rantu, śruby centralnej, czyszczenie śrubek i nowe logo
  polerka rantu, śruby centralnej, czyszczenie śrubek i nowe logo    

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 12 gości