I dwa krótkie filmiki które udało sie skręcić tak żeby auta można było też usłyszeć

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Moderator: G0 Karcio

nie wiem czy kierownik nie potrafi tego rozkrecic czy sprzet niechce ciagnac (ale taczej to pierwsze). i to ze przy 180 juz piatka
 nie wiem czy kierownik nie potrafi tego rozkrecic czy sprzet niechce ciagnac (ale taczej to pierwsze). i to ze przy 180 juz piatka  co jest nie hallo
 co jest nie hallo  noo ale to tylko 1,8Tss wkoncu
 noo ale to tylko 1,8Tss wkoncu 
 ale to sie poprawi
 ale to sie poprawinie tylko można ale trzebahunterek pisze:XenO......... ale czas do 200 mozna poprawic

A ta osłona to samoróbka z laminatu może takie ori tez były ale ja nr żadnego nie znam niestety.
 A ta osłona to samoróbka z laminatu może takie ori tez były ale ja nr żadnego nie znam niestety. 
  teraz wszystko jest cacy.
  teraz wszystko jest cacy. 

tomekmazy pisze:Witam. Pytanie do zanwców golfa 4. Czy jest możliwość regulacji czasu spryskiwania reflektorów? Jak zakupiłem auto spryskiwacz rozpylał płyn ok 2 sekundy, po wyminie jednego spryskiwacza teraz trwa to ok 0.5 sekundy. Nie wiem czym to jet spowodowane? Sprawdzałem u kolegów w tym samym modelu i czas wacha się pomiędzy 0.7- 1.0.

a u Mnie wlasnie odwrotnie jest, auto jedzie tak samo, ale na starym liczniku gdzie inaczej sa rozlozone cyferki jakos ta wskazowka pomiedzy 100 a 160 idzie tak wolno jakośPonior pisze:Ładnie ładnie idzie. Jak bys miał jeszcze nowy licznik gdzie 100km/h jest wyżej o jakies 1,5cm to wtedy wskazówka szybciej leci zeby ta setke osiągnąć. Na filmiku widac wtedy jakby auto miało ze 30 ps wiecej.

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 24 gości