jak nie wyjdzie zerwac mozna i od nowa robic
 jak nie wyjdzie zerwac mozna i od nowa robic  przez co tez przechodzilem jak uwalilem alcantare klejem....
 przez co tez przechodzilem jak uwalilem alcantare klejem....Moderator: G0 Karcio

male zestawienie z przednim zwyklym
 male zestawienie z przednim zwyklym 

zastanawial sie nad sprzedaza wiec przymierzylem ale nie do konca mi lezaly.. mam pewien pomysl na koła ale na przyszly sezon wątpie zebym to ogarnal
 zastanawial sie nad sprzedaza wiec przymierzylem ale nie do konca mi lezaly.. mam pewien pomysl na koła ale na przyszly sezon wątpie zebym to ogarnal 

tak bedzie i u mnie ale jak tylko ogarne temat culta u siebie
 tak bedzie i u mnie ale jak tylko ogarne temat culta u siebie  jak spasuje ten bagaznik od kaszlaka, jak przymierze na niego walizke i beczke
 jak spasuje ten bagaznik od kaszlaka, jak przymierze na niego walizke i beczke 

bylo od nowosci czarne nie wiem czemu
 bylo od nowosci czarne nie wiem czemu  chyba ktos przewidzial w fabryce ze to zrobie..
 chyba ktos przewidzial w fabryce ze to zrobie..   a sufit powoli powoli i bedzie ale to pewnie po nowym roku dopiero
  a sufit powoli powoli i bedzie ale to pewnie po nowym roku dopiero  

kropelke po dlugosci delikatnie wpuscilem i wcisknalem ten pasek.. tylko obcialem o polowe ten rancik
 kropelke po dlugosci delikatnie wpuscilem i wcisknalem ten pasek.. tylko obcialem o polowe ten rancik 

A jak chcesz ogarnąć uszczelkę??
  A jak chcesz ogarnąć uszczelkę??Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 16 gości