Jako, że teraz już zima, więc skompletuję sobie wszystko na wiosenne mody
 Jako, że teraz już zima, więc skompletuję sobie wszystko na wiosenne mody  Tyle tylko, że muszę kupić jeszcze do siebie nowe boczki, bo moje mają obszarpany lastik (ktoś zamykał drzwi nim się pas schował).
 Tyle tylko, że muszę kupić jeszcze do siebie nowe boczki, bo moje mają obszarpany lastik (ktoś zamykał drzwi nim się pas schował).Moderator: G0 Karcio

Jako, że teraz już zima, więc skompletuję sobie wszystko na wiosenne mody
 Jako, że teraz już zima, więc skompletuję sobie wszystko na wiosenne mody  Tyle tylko, że muszę kupić jeszcze do siebie nowe boczki, bo moje mają obszarpany lastik (ktoś zamykał drzwi nim się pas schował).
 Tyle tylko, że muszę kupić jeszcze do siebie nowe boczki, bo moje mają obszarpany lastik (ktoś zamykał drzwi nim się pas schował).

przy zrywaniu tamtego caly podklad by sie zniszczyl i byloby potem nierowno.. teraz zrywalem alcantare z jednego boczku i trzyma sie niesamowicie.. gorzej ją zerwac niz zalozyc
 przy zrywaniu tamtego caly podklad by sie zniszczyl i byloby potem nierowno.. teraz zrywalem alcantare z jednego boczku i trzyma sie niesamowicie.. gorzej ją zerwac niz zalozyc  nie sadzilem ze takie mocne to bedzie..
 nie sadzilem ze takie mocne to bedzie..Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 16 gości