Przekaźnik
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Przekaźnik
Sorrki za to pytanko !
Przynajmniej 2 razy w dniu w czasie jazdy włączy mi się przedia wycieraczka może to być przyczyną przekaźnika ????
Ile taki przekaźnik mniej/więcej kosztyje.
Przynajmniej 2 razy w dniu w czasie jazdy włączy mi się przedia wycieraczka może to być przyczyną przekaźnika ????
Ile taki przekaźnik mniej/więcej kosztyje.
- king66
- Użytkownik
- Kontakt:
deacon- odsylam do postu igora 002 problem z oswietleniem tylnej rejestracji bo pewnie kable masz polamane miedzy karosria a klapa a tam duzo i wylewnie jest napisane na ten temat
TZC- sa dwa przekazniki 1 z lewej w gornym rzedzie to przod wycieraczka 5 od lewej w gornym to od tylnej wycieraczki oba tez obsluguja spryski przod i tyl kolejno... mam wrazenie ze twoja maszyna wiecej stoi albo nie wiem jako to jest ze sie toczy strasznie felernie kupiles auto tak wnioskuje z ilosci postow i roznosci problemow
ale nie lam sie moj mial spiete kierunki z postojowkami
to byl cyrk hehehehhehe 2 dni w garazu myslenia, brak wycieraczki tyl i oswietlenia rejestracji, zle skrecona kolumne kierownicza (haczyla o pedal sprzegla), wybite tuleje wahacza przod popalone zarowki w desce i tylko 1 litr oleju w skrzyni 
i tez jezdzil...
pozdro
patrz moje motto
TZC- sa dwa przekazniki 1 z lewej w gornym rzedzie to przod wycieraczka 5 od lewej w gornym to od tylnej wycieraczki oba tez obsluguja spryski przod i tyl kolejno... mam wrazenie ze twoja maszyna wiecej stoi albo nie wiem jako to jest ze sie toczy strasznie felernie kupiles auto tak wnioskuje z ilosci postow i roznosci problemow
ale nie lam sie moj mial spiete kierunki z postojowkami

i tez jezdzil...
pozdro

patrz moje motto

tak naprawdę to tylko M-B W114280CE albo carrera911 72' ...oba mnie kręcą (MB, VAG, PORSCHE... reszta to podróba)
- king66
- Użytkownik
- Kontakt:
...a wlasnie TZC obstawiam ze masz zwarcie na kablach tzn moze gdzies jak podskocza zalacza z masa, cos w manetce moze byc luzne lub moze kostka na silniczku jest luzna
jeszcze raz pozdro
jeszcze raz pozdro

tak naprawdę to tylko M-B W114280CE albo carrera911 72' ...oba mnie kręcą (MB, VAG, PORSCHE... reszta to podróba)
-
- Kalinowa Mad Driver
- Kontakt:
oki poszukam i poczytam
jak to jest z tymi przekaznikami w koncu?? bo ja mam tylko ten z nr 19.
mozesz zerknac na fotke mojej skrzynki w moim watku (w ktorym zreszta juz mi pomagales ::pub:: ) i powiedziec czy mi ich brakuje czy co??
http://vwgolf.pl/forum/viewtopic.php?t=4339
jak to jest z tymi przekaznikami w koncu?? bo ja mam tylko ten z nr 19.
mozesz zerknac na fotke mojej skrzynki w moim watku (w ktorym zreszta juz mi pomagales ::pub:: ) i powiedziec czy mi ich brakuje czy co??
http://vwgolf.pl/forum/viewtopic.php?t=4339
Klub Miłośników Fiata Pandy www.pandaclubpolska.pl
- king66
- Użytkownik
- Kontakt:
TZC bez urazy...
stwierdzam tylko ze masz podobne cyrki z golfem co ja i rozumiem doskonale co to znaczy podniesc jakies padlo do stanu uzywalnosci...
zreszta sam przyznajesz ze sie dzieja dziwne rzeczy...
ja tez chce swoj doprowadzic do ladu... bo narazie jest to wersja ultra poor diesel a nie GTD
pytasz sie czasem to probuje ci pomoc...
w koncu jest to forum po to
jesli ci podnioslem cisnienie no to sorry
mam nadzieje ze nie chowasz urazy bo nie chodzilo mi o to zeby Ci dosrac
jak bedziesz w toruniu lub bydg to mozemy na browara wyskoczyc jak golfiarze 
pozdro
sztuka to zrobic cos z niczego
stwierdzam tylko ze masz podobne cyrki z golfem co ja i rozumiem doskonale co to znaczy podniesc jakies padlo do stanu uzywalnosci...
zreszta sam przyznajesz ze sie dzieja dziwne rzeczy...
ja tez chce swoj doprowadzic do ladu... bo narazie jest to wersja ultra poor diesel a nie GTD
pytasz sie czasem to probuje ci pomoc...
w koncu jest to forum po to
jesli ci podnioslem cisnienie no to sorry
mam nadzieje ze nie chowasz urazy bo nie chodzilo mi o to zeby Ci dosrac

pozdro

sztuka to zrobic cos z niczego