Przewody BERU
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Przewody BERU
Witam kolegów, mam pytanie odnośnie przewodów zapłonowych. Mam silnik 1,6 101 km AFT w swoin golfiku. Znalazłem przewody w/n BERU ZEF 989 niby maja pasować do auta, ale jest ich tylko 4, czyli co -przewodu do cewki się nie wymienia, czy trzeba sobie gdzieś dokupić?
Zobaczcie sami
http://allegro.pl/item752044880_przewod ... _polo.html
[ Dodano: 17 Paź 2009 20:34 ]
dlaczego niektórych jest 5 a innych tylko 4 przewody???

Zobaczcie sami
http://allegro.pl/item752044880_przewod ... _polo.html
[ Dodano: 17 Paź 2009 20:34 ]
dlaczego niektórych jest 5 a innych tylko 4 przewody???
- PAPAYOS
- Gadatliwa bestia 
- Kontakt:
Ja miałem to samo z BERU... Tylko że zmieniłem po pierwszej próbie... Kupiłem Beru za 170 czy coś koło tego wywaliłem paragon i po tygodniu ZONK, auto szarpie, prycha i tego typu rzeczy. Wywaliłem kupe kasy bo przewody nowe, kopułka i inne pierdołynowe, więc diagnoza Vagiem, wymiana przepustnicy, cewki aparatu, ustawienie zapłonu pare setek w błoto i nic... Poleciałemdo sklepu bo już mnie szlag trafiał i poprosiłemo inne przewody. Dostałem Sentechy i po wymianie której dokonałem pod sklepem jak ręką odjął... Nie stety nie mogłem reklamować bo nie miałem dowodu zakupu. I pare setek poszło w piździet.guti pisze:3 komplety kupilem, kazde na wejsciu mialy przebicia..... nawet sprzedawca wyszedl bo nie wierzył...
kupilem BERU i zero problemow
Następnym razem jak będe zmieniał to na pewno nie na BERU.
JAKOŚĆ NIE WSPÓŁMIERNIE NISKA, DO WYSKOIEJ CENY.
[ Dodano: 18 Paź 2009 11:49 ]
Pójdę w tym samym kierunku i napiszę. "Nie ma większej tandety jak BERU"norek111 pisze:niema większej tandety od tych przewodówPAPAYOS pisze:SENTECH
Zraziłem się do nich!!!
Pozdrawiam
PAPAYOS
https://www.facebook.com/pages/Cthulhu/369766173200313
						- guti
- Mistrz KieroVWnicy 
- Kontakt:
PAPAYOS,   popytaj ludzi na forum, komu sentechy zrobiły psikusa, to powiem Ci ze masz niebywałego pecha i niebywałe szczescie zarazem,pecha, bo jako jeden chyba z niewielu narzekasz na BERU  ( raz Ci sie zdarzyło a ty od razu mowisz ze BERU jest na pewno beee ) 
a spojrz ile ludzi narzeka na Sentechy, janmory i inne badziewia. Zobaczysz jak to fruwa spod maski, jak chłopaki wyzywaja na to cudo. Ja Ci mówie, ze załozylem sentechy , pojechalem na ustawienie gazu , a gosc mi mówi, ze mam przebicia i kable do wymiany... mowie niemozliwe bo wczoraj zmieniałem. patrze , no rzeczywiscie dyskoteka, no to do sklepu reklamowac, mowie facetowi ze nowe kable i maja przebicie, nie wierzył ,a le dał inny zestaw. Załozylem pod sklepem i znowu przebicia, odnosze , koles juz przy nastepnym komplecie wyszedl ze mna, zakladamy 3 komplet i co ? iskry skacza az miło ! podziekowałem za te kabelki i odjechalm zostawiając kolesia z 3 wadliwymi kompletami,zaraz kupilem beru , jezdze na nich rok , nic kompletnie nic nie mam im do zarzucenia. Podejrzewam , ze nawet pod wodą mógłbym odpalic auto

a spojrz ile ludzi narzeka na Sentechy, janmory i inne badziewia. Zobaczysz jak to fruwa spod maski, jak chłopaki wyzywaja na to cudo. Ja Ci mówie, ze załozylem sentechy , pojechalem na ustawienie gazu , a gosc mi mówi, ze mam przebicia i kable do wymiany... mowie niemozliwe bo wczoraj zmieniałem. patrze , no rzeczywiscie dyskoteka, no to do sklepu reklamowac, mowie facetowi ze nowe kable i maja przebicie, nie wierzył ,a le dał inny zestaw. Załozylem pod sklepem i znowu przebicia, odnosze , koles juz przy nastepnym komplecie wyszedl ze mna, zakladamy 3 komplet i co ? iskry skacza az miło ! podziekowałem za te kabelki i odjechalm zostawiając kolesia z 3 wadliwymi kompletami,zaraz kupilem beru , jezdze na nich rok , nic kompletnie nic nie mam im do zarzucenia. Podejrzewam , ze nawet pod wodą mógłbym odpalic auto

Zycie jest za krótkie , zeby jezdzic DIESLEM!! 

- guti
- Mistrz KieroVWnicy 
- Kontakt:
to znaczy ?? wiesz co mowis ??piteR-ek pisze:zalecane pod lpg,
inne napiecie idzie z cewki jak masz LPG ??:D
tylko skąd cewka ma wiedziec ze masz LPG

dobra, no comments, dobry palec z kopułka kosztuje tyle... , wiecej nic nie powiem.piteR-ek pisze:A ja smigam na harta 45zl
Zycie jest za krótkie , zeby jezdzic DIESLEM!! 

- guti
- Mistrz KieroVWnicy 
- Kontakt:
ja raz mialm włoski palec.... stopił sie....piteR-ek pisze:A co do tej marki, sam jak zobaczylem to sobie to samo pomyslalem co ty teraz
 od tej pory powiedzialem,ze mnie nie stac na tanie rzeczy
 od tej pory powiedzialem,ze mnie nie stac na tanie rzeczy  zeby Ci t kable słuzyły jak najdłuzej ... jak by sie cos dzialo z silnikiem , to masz pierwszych winowajców
 zeby Ci t kable słuzyły jak najdłuzej ... jak by sie cos dzialo z silnikiem , to masz pierwszych winowajcówZycie jest za krótkie , zeby jezdzic DIESLEM!!