:( ale spalanie mniejsze i tak jakby zywszy był
:( ale spalanie mniejsze i tak jakby zywszy był  ale spalanko mniej  pali mi delikatna nogą 7.5 litra mocniej w deske 9 poza miastem naturalnie.ale po górkach bo teren górzysty tak ze czasem wiecej jak 3 nie mam gdzie włozyc w trasie nie wiem dokładnie ile po wycieciu kata nie było okazji wyskoczyc na szbsze drogi..... przed wycieciem  lekka noga to tak z 8 ciezko było zejsc  aa własnie kat był pęknięty na dwie częsci
 ale spalanko mniej  pali mi delikatna nogą 7.5 litra mocniej w deske 9 poza miastem naturalnie.ale po górkach bo teren górzysty tak ze czasem wiecej jak 3 nie mam gdzie włozyc w trasie nie wiem dokładnie ile po wycieciu kata nie było okazji wyskoczyc na szbsze drogi..... przed wycieciem  lekka noga to tak z 8 ciezko było zejsc  aa własnie kat był pęknięty na dwie częscijeszcze takie pytanko jak samochód kopci przy padnietej uszczelce pod głowica ??? i czy króciec od termostatu powinien byc uszczelniony jakims sylikonem bo ta uszczelka co tam jest to uszczelnia termostat przed przepuszczaniem bo po wymianie termostatu ubywa mi płynu jak go podgrzeje tak zeby sie termostat otworzył to o takim "przegonieniu" zaraz płynu jest mniej jak zmieniałem nie dawałem tam zadneg sylikonu uszczelniającego przyktęciłem tak jak odkręciłem ...

i się zastanawiam nad wycinką i wstawieniem strumienicy. Mechanik tłumaczył mi że będzie po wycięciu mniejsze ciśnienie i sonda może mieć za mało spalin do sprawdzenia i stąd błąd będzie wywalać. I dlatego moje pytanko kto nie ma kata i czy ma błąd na vagu przez to sondy?
  i się zastanawiam nad wycinką i wstawieniem strumienicy. Mechanik tłumaczył mi że będzie po wycięciu mniejsze ciśnienie i sonda może mieć za mało spalin do sprawdzenia i stąd błąd będzie wywalać. I dlatego moje pytanko kto nie ma kata i czy ma błąd na vagu przez to sondy?