Zwykła Florida będzie lepsza od tego tego wymysłu szatana (czyt. IC-100) Ale jak masz kase na Super Floride to ja bym się nie zastanawiał
 Zwykła Florida będzie lepsza od tego tego wymysłu szatana (czyt. IC-100) Ale jak masz kase na Super Floride to ja bym się nie zastanawiał  tylko że ja np. wolałbym coś dłuższego aby mieć duuuży zasięg
 tylko że ja np. wolałbym coś dłuższego aby mieć duuuży zasięg 
 Zwykła Florida będzie lepsza od tego tego wymysłu szatana (czyt. IC-100) Ale jak masz kase na Super Floride to ja bym się nie zastanawiał
 Zwykła Florida będzie lepsza od tego tego wymysłu szatana (czyt. IC-100) Ale jak masz kase na Super Floride to ja bym się nie zastanawiał  tylko że ja np. wolałbym coś dłuższego aby mieć duuuży zasięg
 tylko że ja np. wolałbym coś dłuższego aby mieć duuuży zasięg 
Zgadzam się z tym. Moim zdaniem jest antena i coś przypominającego antene. Myśle, że nawet nie ma co porównywać Floridy do IC-100, wiadomo, że Florida wygrywagolfir pisze:tylko ze chodzi tu równiez o jakość odsłuchu czyt. b.ładna samo z siebie ze florida jest helikalem i ilosc zakłóceń impulsowych nie mylic z szumem pasmowym

)) bo moje flo własnie się konczy i spadam
)) bo moje flo własnie się konczy i spadam  ))
)) Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 11 gości