Moderator: G0 Karcio

Mam prośbę - mógłbyś dla porównania zrobić zdjęcia nakładce od GTI i od G60 tak żeby ukazać różnicę ? Bo powiem tak - w życiu jeszcze nie widziałem ich razem (pewnie mało w życiu widziałem:)) a jestem ciekaw czym to się różni. Czy tylko szerokością ?
  Mam prośbę - mógłbyś dla porównania zrobić zdjęcia nakładce od GTI i od G60 tak żeby ukazać różnicę ? Bo powiem tak - w życiu jeszcze nie widziałem ich razem (pewnie mało w życiu widziałem:)) a jestem ciekaw czym to się różni. Czy tylko szerokością ? Jescze wnętrze od GTI/g60 i bedzie czołówka mk2 w PL. Tylko jedno mię dręczy dlaczego to auto nie jest w projektach
  Jescze wnętrze od GTI/g60 i bedzie czołówka mk2 w PL. Tylko jedno mię dręczy dlaczego to auto nie jest w projektach  . Może mi ktoś to wytłumaczyć tylko proszę aby moderatorzy nie zasłaniali się tekstem "niezaktualizowania pierwsza strona" bo jak wchodzisz w projekty to 50% lub nawet węcej niema zaktualizowanej pierwszej strony.
. Może mi ktoś to wytłumaczyć tylko proszę aby moderatorzy nie zasłaniali się tekstem "niezaktualizowania pierwsza strona" bo jak wchodzisz w projekty to 50% lub nawet węcej niema zaktualizowanej pierwszej strony.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 13 gości