czekaj na mnie ja ci pokrece co by dobrze było, a ta podloga hmm wygląda jak by wspawana z innego autamcsym pisze:Jutro jak dopisze pogoda, to może jeszcze z pół cm pokręce, żeby sprawdzić, czy się nadaje do jazdy.
 :green_fuck:  daje rade padlina
   :green_fuck:  daje rade padlina

kreć dziada niżej na tej oponie idzie chyba go sciąć niżej bo słowik miał dosyć nisko na takim samym kole ..chyba że miał inne adaptery, można też w sumie minimalny negatywek zapodać i sie pomieści wsio..dawaj foty jak skręcony jest
 kreć dziada niżej na tej oponie idzie chyba go sciąć niżej bo słowik miał dosyć nisko na takim samym kole ..chyba że miał inne adaptery, można też w sumie minimalny negatywek zapodać i sie pomieści wsio..dawaj foty jak skręcony jest 

Kiedys jak bedzie juz duzy i dla niego fura kultowav bedzie mk3 pokazesz mu skad i od kogo bakcyla chwycil
 Kiedys jak bedzie juz duzy i dla niego fura kultowav bedzie mk3 pokazesz mu skad i od kogo bakcyla chwycil  wszystko zdrowiutkie jak trzeba
 wszystko zdrowiutkie jak trzeba 
 ale i tak nie masz źle, bo ja nawet gwinta zakładać nie mam po co, bo przy - 40 wjeżdżam sunąc hokejem po asfalcie
 ale i tak nie masz źle, bo ja nawet gwinta zakładać nie mam po co, bo przy - 40 wjeżdżam sunąc hokejem po asfalcie  

Myślę ,że było by lepiej
  Myślę ,że było by lepiej