Mam taki problem, że na mrozie nie chcą mi działać kierunki, tzn raz działają a raz nie - z przewagą na nie działanie. Jak włączam i wylączam alarm to mrugają zawsze, ale choinka już nie działa. Nie wiem co z tym zrobić a jest to trochę uciążliwe. Jak dojeżdzam do skrzyżowań to tylko ja wiem gdzie pojadę, inni mogą być zaskoczeni
Kierunkowskazy
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Kierunkowskazy
Witajcie!
Mam taki problem, że na mrozie nie chcą mi działać kierunki, tzn raz działają a raz nie - z przewagą na nie działanie. Jak włączam i wylączam alarm to mrugają zawsze, ale choinka już nie działa. Nie wiem co z tym zrobić a jest to trochę uciążliwe. Jak dojeżdzam do skrzyżowań to tylko ja wiem gdzie pojadę, inni mogą być zaskoczeni
.
Tomek
Re: Kierunkowskazy
tosla pisze:Witajcie!
Mam taki problem, że na mrozie nie chcą mi działać kierunki, tzn raz działają a raz nie - z przewagą na nie działanie. Jak włączam i wylączam alarm to mrugają zawsze, ale choinka już nie działa. Nie wiem co z tym zrobić a jest to trochę uciążliwe. Jak dojeżdzam do skrzyżowań to tylko ja wiem gdzie pojadę, inni mogą być zaskoczeni.
mam czasami podobnie jak jest samochód namarźniety bierzesz wtedy manetke od kierunków delikatnie do siebie lub od siebie i zaczynaja dzialac ja tak mialem przez jakis czas przy skrecie w prawo ale juz wszystko wrocilo do normy
Gdy jesteś smutny to pomyśl że kiedyś byłeś najszybszym plemnikiem