no to mozna dmuchac z 1,5 baraA przekładka ma 2mm.

Moderator: G0 Karcio
switch w kabinie na nic sie zdaje, bo jak sie trakcja znajdzie to i tak tył jest "odpinany" przez Haldex wiec to nie ma sensu..djtom pisze:mam nadzieję zrobiliscie switch w kabinie?
do dokładnie zaturbiony VR tam sie nia zajaknie jak ruszysz z 4000 rpm albo wiecejdaniel1d pisze:Niema co się uczyć gaz w podłogę i start..Ale nie robiłem tego bo narazie jest sprzęgło słabe.
Tak właśnie jest i u mnie.cowboy pisze:wtedy walsnie dają 2mm przekładke + 2 uszczelki
Dzięki za cenną informacje ja pisałem do nich ale mi nie odpowiedzieli bo byłem ciekaw ile tam ładują..A wiesz jakie jest tam turbo?cowboy pisze:mkIV compsportu ma przekladke bodajze 1.1 i ma shamowane 420KM
jesli podwoili moc to pewnie ponad 1 Bar, mysle ze około 1,2 bara ale tego Ci nikt nie powiedaniel1d pisze:Dzięki za cenną informacje ja pisałem do nich ale mi nie odpowiedzieli bo byłem ciekaw ile tam ładują..A wiesz jakie jest tam turbo?

wiem ze to znowu kasa ale jakis dobry wydech bedzie wisienka na torcie
 wiem ze to znowu kasa ale jakis dobry wydech bedzie wisienka na torcie dla Ciebie i tunera, zycze bezawaryjne jazdy, zrob tylko sprzeglo (Radzikowski nie pomoże? ) i ciesz sie moca
  dla Ciebie i tunera, zycze bezawaryjne jazdy, zrob tylko sprzeglo (Radzikowski nie pomoże? ) i ciesz sie mocaWydech będzie niedługo zrobiony.cowboy pisze:jezeli wydach tak blokuje to zrob cos z tym, turbo Ci podziekuje
Sprzegło od r32 niebawem trafi do Radzikowskiego.cowboy pisze:zrob tylko sprzeglo (Radzikowski nie pomoże? ) i ciesz sie moca
to to turbocowboy pisze:a Ty masz jaki model tego turboneticsa to Ci sprawdze mape tej turbiny...
Dzieki tylko te dane są jakoś nie czytelne ciekawe czy to spejalnie jest tak zrobione.MaNo pisze:daniel1d na blogu compotow masz troszke danych na temat ich VRki
http://www.compsport.fotolog.pl

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 13 gości