wiecie moze czy to sie jakos wymienia czy kupuje sie jakies wsadki" czy po prostu te zarowki nie sa DLA mk2 pzdr
wymiana postojowek- rzecz prosta?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
wymiana postojowek- rzecz prosta?
witam, dostalem postojowki piekne niebieskie
tylko jest problem, sa to saame zarowki z drucikami ala diody i nie ma tego aluminium aby umiescic ja w miejscu postojowych..
wiecie moze czy to sie jakos wymienia czy kupuje sie jakies wsadki" czy po prostu te zarowki nie sa DLA mk2 pzdr
I ja mam problemm z postojówkami-nie świecą-żarówki mam nowe elegancko podłączone jest wsztstko i nie kosi..?????
Co sie może dziać..???
A i jeszcze jedno nie mogłem znajść tematu w którym mógłbym opisać problem-kupiłem i zmieniłem lampy na cleary i jedna(dokładnie prawa)paruje!!!!
Jak temu zapobiec...????
Z góry dziękuje za pomoc
POZDRO ZE ŚWiĘTOKRZYSKIEGO
Co sie może dziać..???
A i jeszcze jedno nie mogłem znajść tematu w którym mógłbym opisać problem-kupiłem i zmieniłem lampy na cleary i jedna(dokładnie prawa)paruje!!!!
Jak temu zapobiec...????
Z góry dziękuje za pomoc
POZDRO ZE ŚWiĘTOKRZYSKIEGO
I zesłał BÓG Borewicza na ziemie by siał zamęt,strach i zniszczenie...:D!!
- Paweł Marek
- V.I.P.

musisz dojść gdzie jest lampa nieszczelna. Zwykle na łączeniu szkła lamy z plastykiem (mozna okleić dodatkowo silikonem), albo gdziekolwiek z tyłu na łaczeniach i wejściach kabli do lampyBartek 89 pisze:Jak temu zapobiec...????
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.