PS. Skad masz takie ładne czarne obrysy ?

Moderator: G0 Karcio
 Dokładaki dobry gadżet zmieniają auto tak jak nowe końcówki wydechu tak samo małe lusterko (jak bys miał namiar na jeszcze jedno takie czekam z niecirpliwością) koła jednak 18" ładnie juz widać + obnizenie wyszło git .... cóż moge dodać oby tak dalej bo idziesz w dobrą strone i mam nadzieje ze spotkamy sie na VWManii jakąś sesje wersji US trzeba by zrobic
 Dokładaki dobry gadżet zmieniają auto tak jak nowe końcówki wydechu tak samo małe lusterko (jak bys miał namiar na jeszcze jedno takie czekam z niecirpliwością) koła jednak 18" ładnie juz widać + obnizenie wyszło git .... cóż moge dodać oby tak dalej bo idziesz w dobrą strone i mam nadzieje ze spotkamy sie na VWManii jakąś sesje wersji US trzeba by zrobic   pozdro
 pozdro
 niestety chyba VWmanie bede musial odpuscic bo finansowo nie wyrobie ale moze sie cos w wakacje wymysli
  niestety chyba VWmanie bede musial odpuscic bo finansowo nie wyrobie ale moze sie cos w wakacje wymysli  jak juz fure zrobie to mozemy zgloszenia na vagevent wyslac
 jak juz fure zrobie to mozemy zgloszenia na vagevent wyslac  w lipcu jest
 w lipcu jest 
no wiesz takiego myslenia to ja nie rozumiemFrykas pisze: niestety chyba VWmanie bede musial odpuscic
 jedyna taka impreza w PL więc warto troszke zaoszczedzić i jednak pokazać sie tam, ja zdecydowanie zachęcam
 jedyna taka impreza w PL więc warto troszke zaoszczedzić i jednak pokazać sie tam, ja zdecydowanie zachęcam  

tez bym z checia pojechal
 tez bym z checia pojechal  bedzie na co popatrzec pewnie i z kim poimprezowac no ale zobacze.. poki co sie nie nastawiam
 bedzie na co popatrzec pewnie i z kim poimprezowac no ale zobacze.. poki co sie nie nastawiam  a o vagevent myslales??
 a o vagevent myslales?? 
powiem szczerze nic nie słyszałem jeszcze o tym ???? ale oświec mnieFrykas pisze: a o vagevent myslales??

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 11 gości