Ja mam troszke inny problem, u mnie trzeszczy lusterko wsteczne
 Jak jade po nierownosciach (czy praktycznie wszedzie:)) to skrzypi sobie... Gdy je docisne to jest spokoj... Moze ktos mial taki przypadek i go rozwiazal?:)
 Jak jade po nierownosciach (czy praktycznie wszedzie:)) to skrzypi sobie... Gdy je docisne to jest spokoj... Moze ktos mial taki przypadek i go rozwiazal?:)Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

Jak jade po nierownosciach (czy praktycznie wszedzie:)) to skrzypi sobie... Gdy je docisne to jest spokoj... Moze ktos mial taki przypadek i go rozwiazal?:)
A kolego może mogłbys podeslac jakis link chociazby z allegro o jaki rodzaj izolacji chodzi. Skoro juz sprawdzone i pozwala choc troche uciszyc te trzaski i skrzypienia to po co szukac czegos innego.DragOOn pisze:ThoMass, najlepszym sposobem sprawdzonym tu na forum jest używanie "parcianej" (takiej materiałowej) izolacji do oklejania miejsc styku ocierających sie plastików. Ja jeszcze czasami uzywam WD 40 np w przednich drzwiach przy lusterkach bo tez skrzypiało.
A jesli chodzi o polke to czy u Was tez sie ruszaja nie mocno, ale gdzies okolo pol centymetra te boczne podpory na ktorych opiera sie polka w momencie zamkniecia bagaznika?DragOOn pisze:A do tylniej polki to sprobuj nakleic ta taśmę parcianą na tych plastikach gdzie połka sie opiera jak bagaznik jest zamknięty.
Jasne kolego juz zapodam przykladowym linkiem http://allegro.pl/item561370413_tasma_i ... etrow.htmlThoMass pisze:A kolego może mogłbys podeslac jakis link chociazby z allegro o jaki rodzaj izolacji chodzi. Skoro juz sprawdzone i pozwala choc troche uciszyc te trzaski i skrzypienia to po co szukac czegos innego.

Dzieki kolego za szybka odpowiedz.DragOOn pisze: Jasne kolego juz zapodam przykladowym linkiem http://allegro.pl/item561370413_tasma_i ... etrow.html

Od jakiegoś czasu zaobserwowałem w swoim aucie skrzypienie nad Airbagiem, które po dociśnięciu ustaje a pojawia sie przy ruszaniu i na wertepach
  Od jakiegoś czasu zaobserwowałem w swoim aucie skrzypienie nad Airbagiem, które po dociśnięciu ustaje a pojawia sie przy ruszaniu i na wertepach  czy wie ktoś może jak to zlikwidować?? Bo serio jest to denerwujące. Dodam, że wszystkie śruby mocujące deskę są OK. Pozdrawiam
 czy wie ktoś może jak to zlikwidować?? Bo serio jest to denerwujące. Dodam, że wszystkie śruby mocujące deskę są OK. Pozdrawiam 

zrobione i naprazioneAdamskibyd pisze:marsala, ja skleiłem to klejem a dokładnie żywicą z utwardzaczem
 troche sie nameczylem ale sie udalo
  troche sie nameczylem ale sie udalo 

).
 ).  
   .
 .
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 60 gości