akurat dzis bede w okolicy sklepu elektronicznego, czyli najlepsza jest wersja sztywna i najlepiej dokupic do niej potencjometr, a ze jeszcze sie zapytam jaka dluga ta listwa miała by byc bo widzialem kilka wersji a licznika jeszcze nie rozbierałem
  akurat dzis bede w okolicy sklepu elektronicznego, czyli najlepsza jest wersja sztywna i najlepiej dokupic do niej potencjometr, a ze jeszcze sie zapytam jaka dluga ta listwa miała by byc bo widzialem kilka wersji a licznika jeszcze nie rozbierałem 
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP

dioda napewno dobrze wlutowana co jest ?? jednocześnie podziała się regulacja jasności podświetlania
 dioda napewno dobrze wlutowana co jest ?? jednocześnie podziała się regulacja jasności podświetlaniaTak, cała porada jak to zrobić jest na mojej stronie...jeszcze.tek102m5 pisze:chce założyć halogeny czy wystarczy wymienić przełącznik na taki z halogenami przednimi i wpiąć się w kostkę na wzmocnieniu czołowym
Na ten moment brak włączników, jeden jest ale czekam na wpłatę od klienta, jak nie dotrze to będzie do sprzedania.tek102m5 pisze:czy byś miał rydzu taki włącznik świateł z przednimi halogenami i reg. świateł ?? w kolorach czerwony (na zapłonie) i niebieski reszta
Czyli tylko podświetlenie pokrętła po przekręceniu kluczyka? Nie działa reszta symboli? Jak podświetlałeś? Jedną diodą na każdy symbol czy dioda zamiast żarówki?tek102m5 pisze:działa tylko to podświetlanie na zapłonie a główne już nie

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 11 gości