heheh no fakt kaprysna;) kupuj jakas loche i jedziemy ja do mnie na dzialke swapowac:D:D:Dnadro pisze:Ja Ci dam "poniżej serii"!!! Moja turbina dmucha jak wiatrak...
...ale tylko jak ma na to ochotę

Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP

heheh no fakt kaprysna;) kupuj jakas loche i jedziemy ja do mnie na dzialke swapowac:D:D:Dnadro pisze:Ja Ci dam "poniżej serii"!!! Moja turbina dmucha jak wiatrak...
...ale tylko jak ma na to ochotę

:D: zrobil mi wykresik taki zeby ladnie sie zbieral a nie na predkosc max:D:D:D tak wiec z 3/4 banan na twarzy wrocilem...a liczylem na te 142km i z 310 mn ale powiedzial ze to  prawie zadna roznica......pozdrawiam
:D: zrobil mi wykresik taki zeby ladnie sie zbieral a nie na predkosc max:D:D:D tak wiec z 3/4 banan na twarzy wrocilem...a liczylem na te 142km i z 310 mn ale powiedzial ze to  prawie zadna roznica......pozdrawiam

)) no qrcze juz nie mam sily do Diagtronow:))) narazie korekta na ARL a BIG Turbo juz sie robi w garazu he he nie wiem czy uda sie w tym roku wladowac bo mam za duzo na glowie(kredyt mieszkaniowy, przygotowania do wesela itp) i moze nie starczyc kasy aleeee:) moze wygram w totka i bedzie big T jeszcze w tym roku. Jade do Rogala bo jakos Diagtrony nie moga przekroczyc 191 KM i 397 Nm
)) no qrcze juz nie mam sily do Diagtronow:))) narazie korekta na ARL a BIG Turbo juz sie robi w garazu he he nie wiem czy uda sie w tym roku wladowac bo mam za duzo na glowie(kredyt mieszkaniowy, przygotowania do wesela itp) i moze nie starczyc kasy aleeee:) moze wygram w totka i bedzie big T jeszcze w tym roku. Jade do Rogala bo jakos Diagtrony nie moga przekroczyc 191 KM i 397 Nm  a ja chce wieceeeeeej:)
  a ja chce wieceeeeeej:)

cobreti pisze:Tyle bylo przed swietami na hybrydzie GT17/GT22.
Lepsza jest chyba suszarka z 2.7 CDI E-Klassy. Poza tym nawet na niej nie dmuchniesz tej mocy. Jeśli już to suszara np z BMW X-5 3.0 D. A nawet jesli to zrobisz to oczekuj raczej 230-240, jak więcej, bo powyżej granicy 230 KM w 1.9 TDI każdy kuń to już ostra walka i to głównie mechanicznymi modyfikacjami.cobreti pisze:W planach wstawienie GT22V od Sprintera 2,7 i zrobienie furki na 250 KM

a 240 mi tez starczy:)) na jakis czas
  a 240 mi tez starczy:)) na jakis czas  

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 15 gości