Co nalezy kupic oprucz samej kierownicy i jakie są tych częsci koszta??
Czy łatwo samemu dokonac odpowiedniej wymiany??
Pozdrawiam

Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
foxy82 pisze:Wszystko zależy od tego ile możesz przeznaczyć kasy.
Jak wcześniej napisano do kierownicy potrzebna jest naba, która po pierwsze może być na szeroki lub wąski wieloklin a po drugie nie każda naba pasuje
do każdej kierownicy. Nie chodzi już o model bo to oczywiste ale o marke a co za tym idzie rozstaw śrub mocujących.
A co do przeglądu to nie powinno być problemu. Jeśli już to z policją.
zamontowanie jest dziecinnie prosteBordos pisze:Proszę o instrukcję, w jaki sposób zamontowac w golfie II, w miejsce standardowej kierownicy, kierownicę sportową??
Co nalezy kupic oprucz samej kierownicy i jakie są tych częsci koszta??
Czy łatwo samemu dokonac odpowiedniej wymiany??
Pozdrawiam
nie po silniku a roku produkcji! do 89 bodajrze mialy waski wieloklin pózniej szerokiledman pisze:musisz tylko wiedzieć jaki masz wieloklin .. ale po silniku, sądzę, że masz szeroki ...
u mnie na przegladzie tylko gosciu powiedzial ze jak mnie zatrzyma policja to zabiora dowod bo kiera za mala ( min chyba musi miec 330 mm lub 350 ) a dodatkowo u mnie to brak homologacjiTo_mas pisze:Bordos, ja sie na tym nie znam co 3a dokupić i ile Cie to wyjdzie !! Ale uwazaj jaką kupujesz kiere bo słyszałem ze sie na przeglądzie mogą doczepić:////!!!!!
j.w. nie spelnia przepisow , brak homologacjiBordos pisze:A co jest nie tak, że policja może miec cos do kiery nieoryginalnej??
tu jest na ten temat wszystko opisane http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=78176gniochu pisze:a po czym odroznic szeroki wieloklin od waskiego w Nabie??
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 16 gości