Mam mojego golfika od pół roku. Na "dzień dobry" wymieniłem wszystkie filtry, paski i oleje. Nie było żadnych problemów do czasu gdy na zewnątrz było 0 stopni. Wymieniłem akumulator na nowy 65 AH 680 A i nic
 , więc wymieniłem wszystkie świece żarowena nowe FEBI. Nie jest dobrze, bo odpala mi dopiero po 3, 4-tym grzaniu świec ! Teraz pytanie: Czy może być "zasyfiona" pompa paliwowa...albo wtryski ? Nie wiem co teraz, że nie pali mi od kopa ?? Oleju mi nie bierze, sprawdzam. Gdy wymieniałem ostatnio świece to mechanik powiedział, że bezpiecznik świec jest OK. Gdy już odpali i się nagrzeje, to nie ma żadnego problemu z ponownym odpalaniem.  Nie wiem na co się nastawiać...co teraz do wymiany ?? Jaki koszt ?? Bardzo proszę o jakieś wskazówki.
 , więc wymieniłem wszystkie świece żarowena nowe FEBI. Nie jest dobrze, bo odpala mi dopiero po 3, 4-tym grzaniu świec ! Teraz pytanie: Czy może być "zasyfiona" pompa paliwowa...albo wtryski ? Nie wiem co teraz, że nie pali mi od kopa ?? Oleju mi nie bierze, sprawdzam. Gdy wymieniałem ostatnio świece to mechanik powiedział, że bezpiecznik świec jest OK. Gdy już odpali i się nagrzeje, to nie ma żadnego problemu z ponownym odpalaniem.  Nie wiem na co się nastawiać...co teraz do wymiany ?? Jaki koszt ?? Bardzo proszę o jakieś wskazówki. Pozdrawiam.
F.