Miejmy nadzieje ze ktos z forum je kupi i zostanie w rodzinie
 Miejmy nadzieje ze ktos z forum je kupi i zostanie w rodzinie  
Moderator: G0 Karcio

Jaki to lakier (z palety kolorów jakiego auta i kod??). Jeśli uda Ci się go zostawić u siebie to będzie bardzo fajnie. Są pewne rzeczy do których się przyczepię mimo wszystko bo konstruktywnej krytyki nigdy za mało
 Jaki to lakier (z palety kolorów jakiego auta i kod??). Jeśli uda Ci się go zostawić u siebie to będzie bardzo fajnie. Są pewne rzeczy do których się przyczepię mimo wszystko bo konstruktywnej krytyki nigdy za mało  (O baranku nie mówię, bo o tym już wiesz i masz tego świadomość)
 (O baranku nie mówię, bo o tym już wiesz i masz tego świadomość) ). Wiele osób pryskało wszystko w kolor prócz dokładki i wyglądało to mimo wszystko wyśmienicie.
 ). Wiele osób pryskało wszystko w kolor prócz dokładki i wyglądało to mimo wszystko wyśmienicie.
 Schmidty Modern Line już by lepiej załatwiły sprawę (a idzie je dorwać tak jak wspominałeś w 16")
 Schmidty Modern Line już by lepiej załatwiły sprawę (a idzie je dorwać tak jak wspominałeś w 16") . Są pewne detale, które mi się tam nie podobają, lecz to już tam rzecz gustu. Całość wywarła na mnie bdb wrażenie, poczułem się jakbym oglądał auto z niem. VW Scene, gdzie jeszcze dominował prawdziwy German Style
 . Są pewne detale, które mi się tam nie podobają, lecz to już tam rzecz gustu. Całość wywarła na mnie bdb wrażenie, poczułem się jakbym oglądał auto z niem. VW Scene, gdzie jeszcze dominował prawdziwy German Style 

)
 )

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 17 gości