Ogólnie, jak wspomniałme wyżej - wg. mnie to jest tak, że pewnie trzeba coś tam dodatkowo przerobić, ponieważ np. w 1.3 wystaje micha czy co inszego
 Generalnie nie może tutaj być jakiejś wielkiej filozofii i mam taki plan, żeby zamówić tę pełną, przymierzyć, ewentualnie poprawić co trzeba i założyć... mocowania nie mogą się różnić
 Generalnie nie może tutaj być jakiejś wielkiej filozofii i mam taki plan, żeby zamówić tę pełną, przymierzyć, ewentualnie poprawić co trzeba i założyć... mocowania nie mogą się różnić 
Tylko, że chwilowo zabrałem się za inne tematy oraz hamulce, i funduszy ciągle brak, ale faktycznie idzie zima i chyba będę w końcu musiał dokonać tego zakupu... dam znać jak tylko coś w tym temacie ruszę, a póki co pozostałym życzę powodzenia : -]

) - ale niestety nie, mimo że oba się nazywają Volkswagen
 ) - ale niestety nie, mimo że oba się nazywają Volkswagen   

Jak mogłem się nie połapać... (ale nie jest ze mną tak źle, bo podobno inżynierzy VW też tak do końca się nie połapali - stąd w NZ te problemy z odmą jak sugerują niektórzy
 Jak mogłem się nie połapać... (ale nie jest ze mną tak źle, bo podobno inżynierzy VW też tak do końca się nie połapali - stąd w NZ te problemy z odmą jak sugerują niektórzy