Kupuj zabawke jaka znalazl ci wujek i bedzie dobrzeszczypior pisze:Bedzie tylko musisz sie postarac i zamowic z Allegrokamiloooo pisze:UP to jak cos nowego zagosci

Moderator: G0 Karcio

Dzieki bardzo, faktycznie wszystko ładnie sie zgrało ale sprawa juz przesadzona auto idzie na sprzedaz, trzeba isc do przodursmati pisze:bardzo pozytywnie to wyglada, ten mat pasuje
a Vento front wyglada lepiej tu na golfie jak na Vento hehe ;D

Dzieki, sprzedaje bo pora sie przesiasc na jakis dupowoz B5 czy cus...djtomek pisze:widziałem auto na allegro.. jedno z ładniejszych gtikoła super ;d szkoda ze go sprzedajesz

sam miałem swojego sprzedawac i nawet w zasadzie mam kupca za dobrą kase ale... kurde no ciężko mi się rozstać z nim.. więc może i ty kup ten dupowóz a gti zostaw.. bo naprawde jest super !!!!!!!
 sam miałem swojego sprzedawac i nawet w zasadzie mam kupca za dobrą kase ale... kurde no ciężko mi się rozstać z nim.. więc może i ty kup ten dupowóz a gti zostaw.. bo naprawde jest super !!!!!!! 

Idzie zima wiec bedzie czas zeby pozbierac wszystkie fanty na nowy sezon
  Idzie zima wiec bedzie czas zeby pozbierac wszystkie fanty na nowy sezon 

:
  :O to jestam spokojnykkkubek pisze:Napewno bedzie grubasnie dopilnujemy tego z kamilem

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 12 gości