obliczenia to prawie jak u Kubicytauka pisze:Po prostu doszedłem do wniosku że jak w baku są 4 litry to lepiej jedzie bo ma lżej
 autko bardzo fajne, tylko czarna macha jakoś za bardzo mi nie podchodzi z Japonia mi sie kojarzy hehe
 autko bardzo fajne, tylko czarna macha jakoś za bardzo mi nie podchodzi z Japonia mi sie kojarzy heheModerator: G0 Karcio

Powiem ci że nawet nie mam. JAk je wziąłem to były igły. Jak lustro. Potem troszkę mi zaszły, i teraz ostatnio je czyściłem i juz takiego lustra nie ma. Musze popróbować różne środki, bo zawsze jak zrobię to są takie jakby lekko mleczne :/To_mas pisze:tauka, masz jakieś foto z bliska jak polerka zrobiona jestP

, pełen podziw za prace włożona no i pieniążki ale efekt jest, słuchaj mam do ciebie pytanie jak miałeś 1.3 i sę zapodałeś licznik z obrotkiem a pewnie miałeś indeks 935 a ten z obrotkiem 950 dużo ci licznik przekłamywał ??  bo chce włożyć  do 1,3 ale bez przekładania starego licznika
 , pełen podziw za prace włożona no i pieniążki ale efekt jest, słuchaj mam do ciebie pytanie jak miałeś 1.3 i sę zapodałeś licznik z obrotkiem a pewnie miałeś indeks 935 a ten z obrotkiem 950 dużo ci licznik przekłamywał ??  bo chce włożyć  do 1,3 ale bez przekładania starego licznika 
Raczej nic. Moja wersja golfa (pasadena) była fabrycznie wyposażona w licznik z obrotkiemJeżu pisze:słuchaj mam do ciebie pytanie jak miałeś 1.3 i sę zapodałeś licznik z obrotkiem a pewnie miałeś indeks 935 a ten z obrotkiem 950 dużo ci licznik przekłamywał

To jest końcówka przyspawana do standardowej puchy. Puszka w środku też jest kombinowana jak zresztą cały układ wydechowy. I całe autoJeżu pisze:a ona jest wspawana w puszkę tłumika czy po prostu ja założyłeś bez zadnych ucinania

super bardzo pomysłowe zreszta jak muwiłes cały golfki kombionwany wszysko jak najbardziej na plus.ze zwykłej 1.3 robisz takiego wypasionego 18 GTi 16V jestem pełen podziwu.
  super bardzo pomysłowe zreszta jak muwiłes cały golfki kombionwany wszysko jak najbardziej na plus.ze zwykłej 1.3 robisz takiego wypasionego 18 GTi 16V jestem pełen podziwu.  

pare fantów a zmieniło autko pozdro.
  pare fantów a zmieniło autko pozdro.

i  iść na G'style
  i  iść na G'style   

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 13 gości