P.S tak jak mowilem wlasnie wrocilem od elektryka i autko juz stoi na parkingu nawet odpala i ma sie dobrze
MK3 GTI Edytion By MiChaOs -> ABF TURBO
Moderator: G0 Karcio
- MiChAoS
 - Forum Master

- Kontakt:

aaa sorki pomylka 
 racja ale nie zmienia faktu ze bede 
 5lipca chodzilo mi o zlot VW i Audi na Torze Kartingowym organizowany przez AUDI i VW grupy lubelskie...
P.S tak jak mowilem wlasnie wrocilem od elektryka i autko juz stoi na parkingu nawet odpala i ma sie dobrze
 poniedzialek lub wtorek strojenie 

Ostatnio zmieniony czw cze 19, 2008 17:32 przez MiChAoS, łącznie zmieniany 3 razy.

- MiChAoS
 - Forum Master

- Kontakt:

no niestety...nic innego mi nie zostaje tylko czekac cierpliwie  

[ Dodano: 07 Lip 2008 17:04 ]
no niestety kolega coobcio nie znalazl czasu niestety zajety robata.. no trudno... golfer zostal odstawiony do innego warszawskiego "tjunera
 " czwartek/piatek odbior  
  wiec na vag traffen jestem w 80% 

P.S na wstepie po ogledzinach motoru powiedzili mi ze zrobione b.ladnie i z glowa:) a oto cytat goscia co bedzie stroil " ok 250KM bedzie napewno ale bedziemy walczyc o wiecej" wiec jestem zadowolony ze swojej pracy(brata, wraz i z taty pomocy) jak na pierwszy odstrzal wystarczajaco

[ Dodano: 07 Lip 2008 17:04 ]
no niestety kolega coobcio nie znalazl czasu niestety zajety robata.. no trudno... golfer zostal odstawiony do innego warszawskiego "tjunera
P.S na wstepie po ogledzinach motoru powiedzili mi ze zrobione b.ladnie i z glowa:) a oto cytat goscia co bedzie stroil " ok 250KM bedzie napewno ale bedziemy walczyc o wiecej" wiec jestem zadowolony ze swojej pracy(brata, wraz i z taty pomocy) jak na pierwszy odstrzal wystarczajaco
- 
				Burza Jr

- MiChAoS
 - Forum Master

- Kontakt:

no trzeba trzeba 
 ale troche roboty z tym jest niema co juz mi sie odechciewalo wszsytkiego ale w koncu, jeszcze tylko pare dni i wrescie bede mog smigac spokojnie 
 IC? hmm no niestyt prubowalem go zamknac bez ciecia, ale niestety 
 i tak belka wicieta na ful prawie nic z  niej nie zostalo teraz tylko sluzy jedynie jako zaczep do IC 
 no zobaczymy narazie bedzie tak napewno do zimy w zime ojciec leci do US wiec juz mu karteczke napewno przekaze z zamuwieniem na odpowiednie graty, zreszta on juz sam wie co go czeka 

[ Dodano: 07 Lip 2008 23:45 ]

[ Dodano: 07 Lip 2008 23:45 ]
no wszystko to moze nie, ale, ale przyjdzie czasBurza Jr pisze: możesz mucic wszystko w okolicy teraz
- 
				ThomasGTI16V
 - Ma gadane

- Kontakt:

Respect bardzo podoba mi się twoja praca i kolegi:) zmian y jak najbardziej na + nie dość, że Swap na ABFA to jeszcze Turbo no no no będzie się działo tak jak pisałeś wyżej 12patyków trzeba mieć na zaturbiebie:) wiaqdomo ze nie w firmie 
 pozdro czekam na finish:) i 3mam kciuki za projekt:)  

Mój gofer z piekła rodem:]
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=104155
						http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=104155