Witam!
Chce obniżyć golfa 4 o 30mm, wybrałem zawieszenie firmy eibach, zestaw Pro Kit. Podobno jest to najlepszy kompromis pomiędzy obniżeniem auta a zachowaniem komfortu na "przyzwoitym" poziomie (jeżdżę na profilu 45). Co sądzicie, może ktoś z Was jeździ na takim zawiasie, albo poleca inny? Czy katalogowo podane obniżenie "ok 35mm" bedzie rzeczywiste???

zawias eibacha do golfa4
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- micab
- Forum Master 
- Kontakt:
katalogowe obniżenie zawsze ma jakąś tolerancje.....zależy od ciężaru auta, czyli silnik i wyposażenie.... będzie to poprostu obniżenie ok. 35mm
 będzie to poprostu obniżenie ok. 35mm 
co do firmy eibach, to jest to bardzo dobry i renomowany producent zawieszeń więc śmiało możesz kupować, napewno dostaniesz świetną jakość co do komfortu to ciężko mi dokładnie powiedzieć, bo po pierwsze nie jeździłem na eibachu, a po drugie komfort to pojęcie względne
 co do komfortu to ciężko mi dokładnie powiedzieć, bo po pierwsze nie jeździłem na eibachu, a po drugie komfort to pojęcie względne  ale napewno nie będzie to beton
 ale napewno nie będzie to beton 

co do firmy eibach, to jest to bardzo dobry i renomowany producent zawieszeń więc śmiało możesz kupować, napewno dostaniesz świetną jakość
 co do komfortu to ciężko mi dokładnie powiedzieć, bo po pierwsze nie jeździłem na eibachu, a po drugie komfort to pojęcie względne
 co do komfortu to ciężko mi dokładnie powiedzieć, bo po pierwsze nie jeździłem na eibachu, a po drugie komfort to pojęcie względne  ale napewno nie będzie to beton
 ale napewno nie będzie to beton 
vw, bmw, ford, mercedes, peugeot, nissan, fiat,