Fotka :
 Fotka :  
 I moja nowa fela

. Dobra i taka bo zamienilem się stalówkami łeb w leb za nie , wiec nie ma co narzekać :]
   . Dobra i taka bo zamienilem się stalówkami łeb w leb za nie , wiec nie ma co narzekać :]
Moderator: G0 Karcio
 Fotka :
 Fotka :  

heheh . Spokojnie , z czasem dojdzie koło a dopiero potem zajme sie tylnimi lampami aby zgrać . Tak jak teraz naprawdę najbardziej widzą mi się te z CL-ki . Pozatym wole mody mechaniczne chyba już bo kółka mi przeszły chociaz jak ujrze te jedyne to zapewne sie napale i kupie ...
  heheh . Spokojnie , z czasem dojdzie koło a dopiero potem zajme sie tylnimi lampami aby zgrać . Tak jak teraz naprawdę najbardziej widzą mi się te z CL-ki . Pozatym wole mody mechaniczne chyba już bo kółka mi przeszły chociaz jak ujrze te jedyne to zapewne sie napale i kupie ...Grzesku pisze:To chociaż sprejem je maźnij, żeby całe czerwone były

letkie koło zamachowe...wystarczy spojzectomciup pisze:Co to jest i gdzie do czego i za ile. Bo chyba nie mam pojęcia o tym ???
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 14 gości