ciekaw jestem jak to bedzie smigac
 ciekaw jestem jak to bedzie smigac 
Moderator: G0 Karcio

co najmniej dwa tygodnie już minęły... spowiadaj się, co się tam teraz ciekawego dziejeevolution pisze:lakier jeszcze co najmniej dwa tygodnie

jednakze do najblizszych zawodow nie zdaze go zrobic, i z powodu czasu ( w tydzien go nie zloze i nie  wystroje...), jak i powodow finansowych.... musze czyms jezdzic, a jak niektorzy wiedza wczoraj zajechalem motor(seryjny zeby nie bylo) w nowym nabytku mk3, i zmuszony jestem do przyspieszenia projektu turbo w 2e... a to troche kasy pochlonie. jednakze od soboty postepy z prac nad v8 bt beda pokazywane ... nie bedzie to juz akcja typu 3 dni... spokoj
  jednakze do najblizszych zawodow nie zdaze go zrobic, i z powodu czasu ( w tydzien go nie zloze i nie  wystroje...), jak i powodow finansowych.... musze czyms jezdzic, a jak niektorzy wiedza wczoraj zajechalem motor(seryjny zeby nie bylo) w nowym nabytku mk3, i zmuszony jestem do przyspieszenia projektu turbo w 2e... a to troche kasy pochlonie. jednakze od soboty postepy z prac nad v8 bt beda pokazywane ... nie bedzie to juz akcja typu 3 dni... spokoj 

buuuuuuuuuuuuuuuu:(( a miało byc tak pięknieevolution pisze:zmina plaow.... http://forum.vwgolf.pl/vi...1842701#1842701

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 10 gości